Εξαιρετική μακαρονάδα που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας!
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα κατσαρολάκι, ξεκινάμε ζεσταίνοντας λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε ένα μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες, το οποίο θα δώσει γεύση και άρωμα στο πιάτο μας. Ακολουθεί το χωριάτικο λουκάνικο, κομμένο σε ροδέλες Στη συνέχεια, ρίχνουμε λιαστές ντομάτες κομμένες σε μικρότερα κομμάτια και μία μεγάλη σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη, που θα ενισχύσει τη γεύση της σάλτσας.
Σοτάρουμε καλά όλα τα υλικά μέχρι να μαλακώσουν και να αναμειχθούν. Έπειτα, προσθέτουμε μισό κουτί χυμό ντομάτας (250 ml.), ένα ποτήρι νερό, πιπέρι και μια πρέζα ρίγανη, φροντίζοντας να μην προσθέσουμε αλάτι.
Βράζουμε το μείγμα μέχρι να δέσει η σάλτσα. Στο σερβίρισμα, προσθέτουμε επιπλέον ρίγανη και φρέσκο τριμμένο μαύρο και ροζ πιπέρι. Αν έχετε φέτα, μπορείτε να την τρίψετε από πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου