ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζύμωσα τον κιμά 1 κιλό και 750 γρ. μοσχάρι και 250 γρ. χοιρινό, 2 κρεμμύδια, 4 σκελίδες σκόρδο, 2 αυγά, λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, κόκκινο καπνιστό πιπέρι, μαϊντανό ψιλοκομμένο, λίγο μπούκοβο για την γεύση, τον δούλεψα και μετά τον σκέπασα με μεμβράνη και στο ψυγείο.
Μέχρι να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα, έπλυνα μισό κιλό σπανάκι, το στραγγίζουμε και τσιγάρισα ένα κρεμμύδι, μόλις γυαλίσει έριξα και το σπανάκι, κόκκινη και κίτρινη πιπεριά, αλάτι, πιπέρι, λίγο μοσκοκάρυδο και έσβησα με λίγο κρασί, το άφησα να εξατμιστεί, το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Τώρα τα μανιτάρια τα καθάρισα, έκοψα σε λεπτές φέτες και έκανα την ίδια διαδικασία όπως το σπανάκι εκτός την πιπεριά, άφησα και αυτά να κρυώσουν.
Άπλωσα τον κιμά σε λαδόκολλα που είχα βάλει πολύ λίγο λάδι, επάνω έβαλα το σπανάκι, μετά φέτα και από επάνω τα μανιτάρια, πάλι φέτα και το ρολάρισα σε ρολό, έβγαλα την λαδόκολλα. Πατάτες, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, κόκκινο πιπέρι, πορτοκάλι, λεμόνι, λάδι, νερό.
Μόνο πολύ λίγο που ξέπλυνα το φλυτζάνι από το λάδι, ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου στις αντιστάσεις, πήρε στο φούρνο της αδερφής μου 1 ώρα και μισή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.