Η συνταγή προέρχεται από Voula Damala – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη
- 2 αυγά
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 1 κεσεδάκι σπορέλαιο
- Λίγο αλάτι
- 1 φαρίνα (500 γρ.)
Για τη γέμιση
- 300 γρ. φέτα
- 1 αυγό
- Λίγο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη, προσθέτοντας τελευταία τη φαρίνα. Η ζύμη θα είναι ευπλαστή και δεν κολλάει καθόλου.
Πλάθουμε ένα μπαλάκι, το ανοίγουμε με το χέρι και με ένα μαχαιράκι χαράσσουμε 4 κάθετες γραμμές, χωρίς να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Στην αρχή της ζύμης τοποθετούμε τη γέμιση, τυλίγουμε σε ρολό, κολλάμε τις άκρες και τοποθετούμε σε θήκες για μάφινς.
Από πάνω αλείφουμε με αυγό και πασπαλίζουμε με σουσάμι και μαυροκούκι.
Ψήνουμε στους 175°C στον αέρα για περίπου μισή ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.