Η Συνταγή είναι από Lagia Paraschou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας αλείφουμε με σάλτσα για πίτσα.
Από πάνω τετράγωνες φέτες γκούντα και από πάνω τετράγωνο ζαμπόν.
Κλείνουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
Κόβουμε λωριδες 2 εκ.απο τις δύο πλευρές χωρίς να φτάνουμε στο κέντρο.
Στρίβουμε με προσοχή τις λωρίδες, αλείφουμε με κρόκο αυγού πασπαλίζουμε με σουσάμι (προαιρετικά) ψήνουμε στο φούρνο στους 180β – 200β για 25′ μέχρι να ροδίσουν.
Γινεται πάρα πολύ νόστιμο
Σήμερα πριν από το ψήσιμο έδωσα σχημα δέντρου έτσι για το καλό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου