Η Συνταγή είναι από Ελινα Σκλαβου – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
6 κοπανακια τα σοταρω καλά σε ελαιόλαδο, προσθέτω 1 τριμμένη ντομάτα, μισή κονσέρβα ντοματακια κονκασε, πιπέρι, πάπρικα και λίγο νεράκι.
Σιγοβραζω για 15 λεπτά
ενδιαμεσως σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, ζεματαω ένα λάχανο τουρσί ψιλοκομμένο και καλά στραγγισμενο
Ανακατεύω καλά, προσθέτω 1 ποτήρι νερό και μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνω μέσα και τα κοπανακια με τη σάλτσα τους.Μια καυτερή πιπεριτσα(αποξηραμένη), πιπέρι και μπούκοβο
Το σιγοεβρασα άλλα 15 λεπτά και στη συνέχεια το έβαλα στο ταψί μου.
Εψησα στους 180β. περίπου 45 λεπτά να παρει ωραίο χρώμα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου