Η Συνταγή είναι από Ρουλα Λυρου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε, καθαριζουμε απο τη φλούδα τους και τριβουμε στον τρίφτη του κρεμυδιου 3_4 μέτρια κολοκυθακια (περιπου 3 μεγαλες κουπες…. δεν το στυβω)
Προσθέτουμε 1 γιαουρτακι και 1 ποτήρι γάλα φέτα όση θέλουμε (εγω βαζω 350 γρ) 4 αυγά 4 κουταλιες λάδι 1 φαριν απ πιπερακι και λιγο μοσχοκαρυδο.Ανακατευουμε καλά.
Λαδωνουμε καλά το μεγάλο ταψί της κουζινας και πασπαλιζουμε λιγο αλευρι.
Ριχνουμε το μίγμα απο πανω λιγο κεφαλοτυρι(περιπου 2 κουταλιές σουπας) και λιγο λαδι και ψηνουμε μιση ώρα 200β να ροδισει καλά…
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου