Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2024

Eτσι φτιάχνεται το σωστό Kοντοσούβλι !


 Αν αγαπάς το κοντοσούβλι αλλά μέχρι τώρα το αγόραζες έτοιμο, δες πως θα το κάνεις μόνος σου σωστά και θα σε αγαπήσουν όλοι στο σπίτι! Καλή απόλαυση!

Η Συνταγή / Φώτο είναι από την κ.Σούλα Λεβέντη – ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Υλικά
-600 γρ. κρέας χοιρινό λαιμό μαριναρισμενο σε λάδι
-κρασί
-αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, πάπρικα καπνιστή
-6 πατάτες, σκόρδο σε φετάκια, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, πάπρικα καπνιστή, μουστάρδα, χυμό από ένα λεμόνι, λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Περνάμε το κρέας σε σουβλάκι εναλλάξ με πιπεριά, ντομάτα και γραβιέρα.

Το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο, και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2 ώρες.

Κάθε 10 λεπτά, ανοίγουμε να πάρει χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις