Το προτιμάμε φούρνου!!! έγινε λουκούμι
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβω μισό κιλό κρέας χοιρινό ( εγώ έβαλα λαιμό). Αλάτι πιπέρι, ρίγανη, πάπρικα και τα ανακατεψα καλά.
Μοίρασα σε 3 ατομικά γιουβετσακια.
Έκοψα από 1 κρεμμύδι σε μεγάλα κομμάτια,για κάθε γιουβετσάκι.
Από πάνω τους έβαλα 2 κ.σ.ψιλοκομμένα ντοματακια και 2 σκ.σκόρδο σε κάθε γιουβετσάκι.
Λίγο ελαιόλαδο και 1 ποτηράκι του κρασιού νερό στο καθένα.
Τα σκέπασα με αλουμινόχαρτο και έψησα στους 200 β.αέρα για 45 λεπτά ξεσκέπασα κι έψησα άλλα 15′ να πάρουν χρώμα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.