Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024

Xοιρινό φούρνου.. πιο νόστιμο από τηγανιά

 


Το προτιμάμε φούρνου!!! έγινε λουκούμι

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβω μισό κιλό κρέας χοιρινό ( εγώ έβαλα λαιμό). Αλάτι πιπέρι, ρίγανη, πάπρικα και τα ανακατεψα καλά.

Μοίρασα σε 3 ατομικά γιουβετσακια.

Έκοψα από 1 κρεμμύδι σε μεγάλα κομμάτια,για κάθε γιουβετσάκι.

Από πάνω τους έβαλα 2 κ.σ.ψιλοκομμένα ντοματακια και 2 σκ.σκόρδο σε κάθε γιουβετσάκι.

Λίγο ελαιόλαδο και 1 ποτηράκι του κρασιού νερό στο καθένα.

Τα σκέπασα με αλουμινόχαρτο και έψησα στους 200 β.αέρα για 45 λεπτά ξεσκέπασα κι έψησα άλλα 15′ να πάρουν χρώμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.