Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2024

Xειμωνιάτικο φαγητό με λάχανο και χοιρινό στην Kατσαρόλα


 Φτιάξε το ιδανικό φαγητό για το χειμώνα που συνδυάζει άψογα λάχανο και χοιρινό

Η Συνταγή είναι από Αννα Κασσανδρεια

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας ετοιμάσει το κρέας σε μερίδες ή αλλιώς το κόβουμε εμείς.
Το τοποθετούμε στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε.

Αφού ετοιμάσουμε την σάλτσα με μπαχαρικά, κρεμμύδι, σκόρδο και ρίγανη, μετά την προσθέτουμε την αφήνουμε να σιγοβράσει για 30 λεπτά.

Κατόπιν βάζουμε το ψιλοκομμένο λάχανο, τα δαφνόφυλλα, κόκκινο πιπέρι, αλάτι, μαύρο πιπέρι, ελαιόλαδο και νερό.

Στη συνέχεια σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγομαγειρεύουμε. Τσιμπάμε τα πιο χοντρά κομμάτια του λάχανου για να δούμε αν έχουν μαλακώσει και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.