Η Συνταγή είναι της κ. Έλενα – “Γευσεισ ΤΗΣ Ελενασ“
ΥΛΙΚΑ:
1 με 2ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ(Παυλίδης η γιωτης)
1 ΚΟΥΠΑ ΚΑΚΑΟ ΑΓΛΥΚΟ
1 ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
1 ΒΙΤΑΜ ΠΛΑΚΑ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΝΙΑΚ
ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ(ΓΙΑ ΡΑΝΤΙΣΜΑ ΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ)
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ(ΓΙΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)
2 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΜΠΙΣΚΟΤΑ(Εννοείται σπασμένα)
(Όποιος θέλει βάζει και μερέντα στο μίγμα όταν το λιώνει….2,3 κουταλιές προαιρετικά….εξίσου υπέροχος….)
Εκτέλεση:
Όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολακι(Εκτός τα μπισκότα και το γαλα)σε πάρα πολύ χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να λιώσουν και να γίνει λείο το μείγμα…..
Μετά ραντίζω τα μπισκότα με το γάλα και Ρίχνω το μίγμα μέσα ανακατεύω…..
βάζω μεμβράνη στη φόρμα μέσα(Για να βγει μετά ο κορμός)
βάζω κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά και μετά ξεφορμάρω και το εχω συντήρηση
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.