Η Συνταγή είναι από Ελινα Σκλαβου – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!!
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβρασα 2 πατάτες και 2 καρότα για 5-10 λεπτά.
Μεχρι να κρυώσουν καλά, σ’ ένα μπολ ψιλοκόβω 4-5 φρ. κρεμμυδακια κι ένα πράσο.
Στο χοντρό μέρος του τρίφτη , τρίβω 1 κρεμμύδι ξερό,τις πατάτες και τα καρότα.
Προσθετω 3 αβγά,1 γεματη φλιτζάνα τριμμένη φέτα, μπόλικο άνηθο και μαϊντανό ψιλοκομμένα, αλάτι πιπέρι και αν θέλουμε λίγο σκόρδο τριμμένο.
Έριξα 4 κ.σ.αλεύρι και λίγο φρυγανιά τριμμένη να γίνει ένας χυλός ανακάτεψα και κουταλιά κουταλιά έριξα το μείγμα σε καυτό ηλιέλαιο.
Τηγανισα σε δυνατή φωτιά και από τις δύο πλευρές πατώντας τα λίγο με σπάτουλα να πλατύνουν.
Τις βγάζω σε απορροφητικο χαρτί κουζινας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου