Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Το Zώδιο που βρίσκει την δύναμή του μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου – «Ήρθε η ώρα για την μεγάλη επιστροφή»

 


Πολλά ζώδια νιώθουν αποσυντονισμένα τελευταία, λόγω κάποιων δύσκολων αστρολογικών μεταβάσεων. Καθώς αναρρώνουμε από μια έντονη περίοδο εκλείψεων, περιμένουμε τις τελευταίες ημέρες του Πλούτωνα στον Αιγόκερω και βγαίνουμε από μια σειρά ανάδρομων φάσεων, που επηρέασαν κάθε ζώδιο με διαφορετικούς τρόπους.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο Evan Nathaniel Grim, η ισχυρή αστρολογική ενέργεια, έχει επηρεάσει ιδιαίτερα ένα ζώδιο. Σημειώνει ωστόσο, ότι τον Νοέμβριο, όλα θα αλλάξουν. Το συγκεκριμένο ζώδιο ξαναβρίσκει την ενέργειά του μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου 2024.

Το ζώδιο που βρίσκει ξανά την δύναμή του μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου

Σύμφωνα με τον Grim, οι Ιχθύες, παρόλο που διένυσαν μια φάση «ερημίτη» από τα τέλη Ιουνίου, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με «υπαρξιακά ερωτήματα», το επόμενο χρονικό διάστημα αφήσουν πίσω την μοναξιά και θα ανακτήσουν τη δύναμή τους μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

«Κάποιοι από εσάς επιλέγετε να απομονωθείτε», εξηγεί ο Grim, διαλέγοντας να αποκλείσετε ανθρώπους προκειμένου να περάσετε χρόνο μόνοι σας.

Προειδοποιεί ωστόσο, να μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας, καθώς θα παρατηρηθεί στροφή στη συμπεριφορά σας το φετινό φθινόπωρο.

Ιχθύες, έρχεται μία περίοδος μεταμόρφωσης

Είναι μια ιδανική περίοδος για αναστοχασμό και μεταμόρφωση για τους Ιχθύες.

Σύμφωνα με τον Grim, οι Ιχθύες έχουν ήδη μπει σ’ αυτή την περίοδο από τότε που ο Κρόνος, ο πλανήτης της πειθαρχίας, είχε ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του πίσω στο ζώδιο, τον Ιούνιο του 2024. Ενώ η ενέργεια είναι αναμφίβολα δύσκολη, τελικά θα αποβεί υπέρ σας.

«Από τον Μάρτιο του 2023, με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύες, ήδη ανακτούσατε τη δύναμή σας, αντιμετωπίζοντας μια αλληλουχία προκλήσεων εξηγεί η αστρολόγος Liz Snower. «Ο Κρόνος δεν είναι εύκολος δάσκαλος! Η ανταμοιβή όμως για τα μαθήματα που δίνει, αξίζει τον κόπο!»

Ενώ οι Ιχθύες, είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να συγχωρούν, συχνά και όσους δεν το αξίζουν, τελικά ο Κρόνος τους διδάσκει να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και να «βρουν τη δική τους φωνή», λέει η αστρολόγος Helena Hathor.

«Να είστε βέβαιοι, τα πράγματα σύντομα θα καλυτερεύσουν και θα νιώσετε ανακούφιση. Θα αναζωογονηθεί  η κοινωνική σας ζωή και η καριέρα σας θα εξελιχθεί», εξηγεί ο Grim. Ειδικά γύρω στις 15 Νοεμβρίου, όταν τελικά ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθύες κατά τη διάρκεια μίας συνόδου της Πανσελήνου με τον Ουρανό.

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας

Με τη βοήθεια του Ουρανού, θα δείτε ότι γίνεστε πιο αυθόρμητος και λιγότερο κλειστοφοβικός, συνοψίζει ο Grim. Επιπλέον, θα νιώσετε ότι ανοίγεται μπροστά σας ένα αχανές πεδίο για διερεύνηση.

Εν τω μεταξύ, ένας αναγνώστης Ταρώ, με το όνομα @empathicmoontarot στο TikTok, ωθεί τους Ιχθύες να «εμπιστευτούν το ένστικτό τους», συμπληρώνοντας ότι η περίοδος είναι ιδανική για να μάθουν μια νέα δεξιότητα.

Είναι καιρός να ξαναβρείτε τη δύναμή σας, όπως φωνάζει η εσωτερική σας φωνή να κάνετε.

Ιχθύες, μην διστάζετε να ακούσετε τις επιθυμίες σας. Μέσα σας, η εσωτερική σας φωνή σας λέει να πάρετε μια απόφαση. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να την ακούσετε και να απολαύσετε τους καρπούς μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου.

Επίσης, μπορεί να σκέφτεστε την αλλαγή καριέρας, ή την επένδυση χρημάτων. Σ’ αυτή την περίπτωση, μην διστάσετε να προχωρήσετε. Με τον Τροχό της Τύχης στο πλευρό σας, οι Ιχθύες δεν θα πρέπει να φοβούνται κανένα εμπόδιο που θα συναντήσουν στον δρόμο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις