Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Αυτά τα Zώδια θα είναι τα «αγαπημένα του σύμπαντος» έως τις 11 Νοεμβρίου – Η Αφροδίτη στον Τοξότη απογειώνει την ερωτική ζωή τους


 Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Τοξότη μέχρι τις 11 Νοεμβρίου του 2024. Ενώ η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος, βρίσκεται σε μια τόσο περιπετειώδη και αισιόδοξη τοποθέτηση, κάποια ζώδια θα είναι αναμφίβολα τα αγαπημένα του σύμπαντος ειδικά σε ζητήματα που έχουν σχέση με τον έρωτα.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη

Σύμφωνα με τον αστρολόγο Evan Nathaniel Grim, αυτή η διέλευση είναι σημαντική, δεδομένου ότι σηματοδοτεί τον πρώτο πλανήτη σε ένα ζώδιο φωτιάς από τον Σεπτέμβριο του 2024. Λόγω αυτής της αλλαγής, θα πρέπει να περιμένουμε πολύ πάθος και ενθουσιασμό σε όλη αυτήν τη νέα μεταβατική περίοδο λόγω της παιχνιδιάρικης και περιπετειώδους ενέργειας του Τοξότη.

«Νομίζω ότι η Αφροδίτη εδώ πρόκειται να εισαγάγει ξανά τα κίνητρα. Συγκεκριμένα, για να συνδεθείτε με άλλους», εξήγησε ο Grim, με τέσσερα ζώδια να επηρεάζονται περισσότερο από αυτήν την αλλαγή.

Τα ζώδια που έχουν την εύνοια του σύμπαντος την περίοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, μέχρι τις 11 Νοεμβρίου

Σύμφωνα με την αστρολόγο Bella Popa, «Τέσσερα ζώδια θα δουν βελτίωση στην ερωτική τους ζωή, με την Αφροδίτη στον Τοξότη».

Θέσεις στον Τοξότη

Κατά τους προηγούμενους μήνες μπορεί οι σχέσεις σας να ήταν έντονες και κάπως βαριές. Μικρές διαφωνίες και τσακωμοί πιθανότατα μετέτρεψαν την άλλοτε γλυκιά σχέση σας σε μια αγχωτική και τεταμένη. Ευτυχώς, έρχεται ουσιαστική αλλαγή σε αυτόν τον τομέα.

«Οι θέσεις του Τοξότη, θα σας κάνουν να νιώθετε πιο ελκυστικοί, ερωτικοί και πιο ανοιχτοί στην αγάπη», είπε η Popa.

Η έντονη ενέργεια θα διαλυθεί καθώς ο Τοξότης αρχίζει να επιστρέφει στη παιχνιδιάρικη διάθεσή του, κάτι που μεταφράζεται σε διασκεδαστικές βραδιές και ραντεβού γεμάτα με γοητεία και φλερτ. Αν έχετε σημαντικές θέσεις στον Τοξότη, κάντε το καλύτερο που μπορείτε για να αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσετε γέφυρες και να ξεκινήσετε από την αρχή.

Ωροσκόπος στους Διδύμους

Οι τελευταίοι μήνες μπορεί να ήταν δύσκολοι για τα περισσότερα ζώδια και όσοι έχουν ωροσκόπο ((ή, διαφορετικά, το ανερχόμενο ζώδιο) στους Διδύμους δεν αποτελούν εξαίρεση.

Η συσσώρευση παρεξηγήσεων και συνεχών διαφωνιών έχει αφήσει εκείνους που έχουν ωροσκόπο στους Διδύμους να αισθάνονται κάπως απογοητευμένοι. Ωστόσο, η τύχη σας φαίνεται να βελτιώνεται καθώς μια νέα μετάβαση υπόσχεται καλή τύχη στις σχέσεις σας.

«Για εσάς που έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο της σχέσης σας», εξηγεί η Popa. «Έτσι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να εμβαθύνετε αυτή στην οποία ήδη βρίσκεστε».

Βγείτε ραντεβού, μπείτε στο παιχνίδι της εγγύτητας και της σύνδεσης. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι αυτές οι επαφές μπορούν να καλλιεργήσουν βαθύτερη σύνδεση και κατανόηση στη σχέση σας.

Δοκιμάστε να βγείτε ραντεβού ή να κάνετε πράγματα που προάγουν την οικειότητα και τη σύνδεση. Μπορείτε να ανακαλύψετε ότι αυτές οι συναντήσεις δίνουν χώρο για πιο ουσιαστική επαφή και κατανόηση στη σχέση σας.

Ωροσκόπος στον Λέοντα

Όπως ήταν αναμενόμενο, όσοι έχουν ωροσκόπο στον Λέοντα θα επωφεληθούν από το πάθος που φέρνει αυτή η μεταβατική περίοδος.

Καθώς τόσο ο Τοξότης όσο και ο Λέων είναι ζώδια της φωτιάς, υπάρχει μια άμεση επίδραση καθώς ο Λέων θα διαπιστώσει ότι έλκεται από τη σαγηνευτική ενέργεια που φέρνει η Αφροδίτη στον Τοξότη, ειδικά με την μετάβαση να γίνεται στον «στον πέμπτο οίκο της αγάπης και των γνωριμιών», εξηγεί η Popa.

Έχοντας αυτό στο μυαλό του, ο Λέων πρέπει να περιμένει χαρά, καλοπέραση και ενθουσιασμό στην ερωτική του ζωή.

Τέλος στις βαρετές, ατελείωτες βραδιές ή τις εξουθενωτικές συγκρούσεις. Τώρα είναι η ώρα για τον Λέοντα να βγει από το καβούκι του και να βρει την περιπέτεια στον έρωτα.

Ωροσκόπος στον Ταύρο

«Εσείς που έχετε ωροσκόπο στον Ταύρο, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο της βαθιάς οικειότητας» εξηγεί η Popa.

Στη διάρκεια της περιόδου αυτής, μην νιώσετε παράξενα αν διαπιστώσετε ότι απολαμβάνετε περισσότερο από ποτέ την ερωτική σας ζωή. Η διέλευση αυτή, φέρνει πάθος, καθώς εξερευνάτε τι σας αρέσει και τι όχι.

Επιπλέον, εκείνοι με ωροσκόπο στον Ταύρο, θα αναζητήσουν βαθύτερες συνδέσεις με τον σύντροφό τους ή νέους, νέους πιθανούς εραστές. Αφήστε αυτή την επιθυμία να κυριαρχήσει και μην αποφεύγετε τις βαθιές συζητήσεις.. Θα έρθουν ενώπιόν σας με σκοπό να συσφίξουν τον δεσμό με τον σύντροφό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις