Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Xαμός στο διαδίκτυο.... «Ξόρκια Mαγισσών» κατά του Τραμπ: «Φαίνεται να έχει κάποιο Eίδος προστασίας γύρω του»


 Κάθε μήνα, αυτοπροσδιοριζόμενες μάγισσες – συγκεντρώνονται διαδικτυακά και προσωπικά με έναν στόχο: να αποτρέψουν τον Ντόναλντ Τραμπ από το να νικήσεις στις αμερικανικές εκλογές που πλησιάζουν!

Έχοντας πορτοκαλί κεριά, κάρτες ταρώ και μια φωτογραφία του πρώην προέδρου, έκαναν ένα ξόρκι για να εμποδίσουν την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο. Τα τελευταία λόγια του συγχρονισμένου τελετουργικού τους — «Είσαι απολυμένος!» — ηχώ καθώς η εικόνα του Τραμπ καίγεται ολοσχερώς.

Ανάρτηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φέρεται να δείχνει μια «μάγισσα» να προτείνει πιθανούς τρόπους παράκαμψης της πνευματικής προστατευτικής πανοπλίας του Τραμπ.

«Θα ήταν σήμερα μια καλή μέρα για ένα ξόρκι «freezer»;» ρώτησε ο χρήστης.

«Κάποιες άλλες μάγισσες ανέφεραν ότι το να κάνεις ξόρκια απευθείας εναντίον του Τραμπ δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο θα ελπίζαμε, καθώς φαίνεται να έχει κάποιο είδος προστασίας γύρω του»

Το ξόρκι freezer θεωρείται ένα ξόρκι που προορίζεται να σταματήσει, να παγώσει ή να επιβραδύνει ορισμένες ενέργειες, καταστάσεις ή συμπεριφορές”.

Τι άλλο θα ακούσουμε;

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.