Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Όταν ο ιδρυτής των Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ δημοσίευσε 500.000 έγγραφα (τηλέφωνα/mail) αποδεικνύοντας πως: «Η CIA δημιούργησε το ISIS και την Αλ Κάιντα»!


 Ο ιδρυτής του WIKILEAKS, Τζούλιαν Ασάνζ, είναι γνωστό πως έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις για εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν οι ΗΠΑ στο Ιράκ και το Αφγανιστάν. Αλλα παρά τις σοκαριστiκές απκαλύψεις, αυτό δεν ήταν αρκετό για το μένος τους απέναντι στο Ασάνζ!

Αυτό που έκανε τις ΗΠΑ να τον κηνυγήσουν σαν είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας του κόσμου, ήταν οι αποδείξεις που εξέθεσε, ότι η CIA ήταν αυτή που χρηματοδότησε, εκπαίδευσε και δημιούργησε το ISIS! Αυτό το έκανε καθώς η οργάνωση κυκλοφόρησε περισσότερα από μισό εκατομμύριο πρώην εμπιστευτικά διπλωματικά τηλεγραφήματα των ΗΠΑ που χρονολογούνται από το 1979!

Ο. Ασάνζ εξήγησε πώς τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το 1979 είχαν ξεκινήσει απο μια σειρά γεγονότων με σκοπό την άνοδο του ISIS. Είπε: «Αν κάποια χρονιά θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι το «έτος μηδέν» της σύγχρονης εποχής μας, αυτό είναι το έτος 1979».

Ο Ασάνζ είπε ότι η απόφαση της CIA να δημιουργήσουν το ακραίο Ισλάμ, ελήφθη μαζί με τη Σαουδική Αραβία, οι οποίοι οργάνωσαν μια συμφωνία με δισεκατομμύρια δολάρια για να εξοπλίσουν τους μαχητές Μουτζαχεντίν στο Αφγανιστάν και να αντιμετωπίσουν τη Σοβιετική Ένωση, ανάμεσα σε αυτά ήταν και η δημιουργία της τρομοκρατικής ομάδας Αλ Κάιντα.

Αυτές οι αποκαλύψεις δεν θα μπορούσαν ποτέ να γίνουν ανεκτές απο το κατεστημένο των ΗΠΑ γιατί τους εξέθεταν και για τα τρομοκρατικά χτυπήματα της 11ης Σεπτεμβρίου, όπου στην ουσία οι ίδιες οι χώρες εγκληματούσαν κατά των λαών τους. Όπως λοιπόν η CIA και η Μοσάντ δημιούργησαν την 11η Σεπτεμβρίου που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο χιλιάδων αμερικανών, με τον ίδιο τρόπο η Σαουδική Αραβία, εγκλημάτισε στο λαό της αλλα και σε όλη την μέση ανατολή, δημιουργώντας τρομοκρατικές ακραίες Ισλαμικές ομάδες.

Το οποίο αξίζει να αναφέρουμε πως κατ επέκταση είναι το ίδιο σχέδιο με την ανατικατάσταση πληθυσμων των Ευρωπαϊκών χώρων με μουσουλμάνους, αλλα αυτό θα το επεκτεινουμε σε άλλη θεματολογία.

Μιλώντας για το πώς διαμόρφωσε το 1979 τα τρέχοντα παγκόσμια γεγονότα, ο Ασάνζ είπε: «Στη Μέση Ανατολή, η ιρανική επανάσταση, η σαουδαραβική ισλαμική εξέγερση και οι συμφωνίες του Καμπ Ντέιβιντ Αιγύπτου-Ισραήλ οδήγησαν όχι μόνο στη δυναμική της σημερινής περιφερειακής ισχύος, αλλά άλλαξαν αποφασιστικά το καθεστώς πετρέλαιου, όπως άλλαξε και το ακραίο Ισλάμ τον κόσμο.

«Η εξέγερση στη Μέκκα μετατόπισε οριστικά τη Σαουδική Αραβία προς τον ουαχαμπισμό, οδηγώντας στη διεθνική εξάπλωση του ισλαμικού φονταμενταλισμού και στην αποσταθεροποίηση του Αφγανιστάν από τις ΗΠΑ και τη Σαουδική Αραβία».

Είπε μάλιστα ότι σε αυτό το σημείο ο Οσάμα Μπιν Λάντεν άφησε την πατρίδα του τη Σαουδική Αραβία με σκοπό να υποστηρίξει τους Αφγανούς Μουτζαχεντίν.

Και πρόσθεσε: «Η κυριαρχία της ΕΣΣΔ στο Αφγανιστάν υποκίνησε τη Σαουδική Αραβία και τη CIA να σπρώξουν δισεκατομμύρια δολάρια σε μαχητές Μουτζαχεντίν στο πλαίσιο της Επιχείρησης Cyclone, υποκινώντας με αυτό τον τρόπο την άνοδο της Αλ Κάιντα και την τελική κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις