Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Με το “Πάτερ Ημών” ξεκίνησε η συγκέντρωση του Τραμπ στην Τζόρτζια – VIDEO


 Ο Ντόναλντ Τραμπ ώθησε τους υποστηρικτές σε μια συνεχόμενη συγκέντρωση την Τετάρτη στην Ντουλούθ της Τζόρτζια να τον ψηφίσουν σε μια πολιτεία που θα είναι κρίσιμη στις προεδρικές εκλογές.

Οι υποστηρικτές άρχισαν να κάνουν ουρές έξω από την αρένα ήδη από τη 13.00, ώρες πριν ο Τραμπ ανέβει στη σκηνή γύρω στις 20.00 Παρά την αναμονή, εκατοντάδες ανυπόμονα στάθηκαν στην ουρά για την ευκαιρία να δουν τον πρώην πρόεδρο.

Ο Τραμπ, εστίασε την ομιλία του, στο να ξεσηκώσει τους υποστηρικτές του πριν από τις εκλογές. Επέκρινε τον χειρισμό της κυβέρνησης Μπάιντεν για τα μεταναστευτικά και οικονομικά ζητήματα, στοχεύοντας ευθέως την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με την προσευχή “Πάτερ Ημών”, με εκατοντάδες κόσμο από κάτω να ενώνουν τις φωνές τους, ενώ ο Κερκ είπε ότι οι Δημοκρατικοί «υπερασπίζονται όλα όσα μισεί ο Θεός», αποκαλώντας την επιλογή Τραμπ εναντίον Χάρις «πνευματική μάχη».

«Αυτό είναι ένα χριστιανικό κράτος. Θα ήθελα να το δω να παραμείνει έτσι», είπε ο Κερκ στους περίπου 10.000 κατοίκους της Τζόρτζια, οι οποίοι κάποια στιγμή ενώθηκαν με τον Κερκ σε μια απαξιωτική άσμα «Ο Χριστός είναι Βασιλιάς! Ο Χριστός είναι Βασιλιάς!».

photo: epa-epa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις