Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Πρόταση γάμου έγινε στο Tropicana στη Μύκονο και ξεσηκώθηκε η παραλία


 Εργαζόμενος στη Μύκονο έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και το βίντεο έκανε «θραύση».

Τι πιο ρομαντικό από μια πρόταση γάμου στην αμμουδιά; Ίσως μια πρόταση γάμου στον Πύργο του Άιφελ, θα έλεγε κανείς. Βέβαια, ανάλογο ολόφωτο «πύργο» δεν έχουμε πρόχειρο στη χώρα μας κι έτσι μια καλή λύση αποτελεί ακρογιαλιά.

Αυτό σκέφτηκε μάλλον κι ένας νεαρός που βρέθηκε αυτές τις μέρες στο «νησί των ανέμων» με τη σύντροφό του. Έτσι μπροστά σε φίλους και θαμώνες έπεσε στα γόνατα και ζήτησε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί προκαλώντας πανηγυρισμού!

Η πρόταση γάμου έγινε σε beach bar την ώρα που το μαγαζί ήταν γεμάτο με κόσμο, ενώ αργότερα έκανε το γύρω του ίντερνετ με μεγάλη επιτυχία.

O Ιγκόρ, Κουβανός χορευτής που εργάζεται στην Μύκονο, είχε συνεννοηθεί με τους υπεύθυνους του μαγαζιού και την ώρα που το πάρτι βρισκόταν σε εξέλιξη στην γιγαντοοθόνη εμφανίστηκε το μήνυμα «Μόνικα, θέλεις να γίνεις γυναίκα του Ιγκόρ;»

Αμέσως την πήρε από το χέρι και υπό τους ήχους δυνατής μουσικής και εν μέσω επευφημιών και πυροτεχνημάτων την οδήγησε στην αμμουδιά όπου γονάτισε και της πρόσφερε το δαχτυλίδι.

Η πρόταση γάμου καταγράφηκε από κάμερα κινητού με το βίντεο να δείχνει το όλο σκηνικό και την κοπέλα συγκινημένη να λέει το πολυπόθητο «ναι», ενώ στη συνέχεια φίλησε στο στόμα τον αγαπημένο της.

Φυσικά, η αντίδραση των παραβρισκόμενων ήταν να πανηγυρίσει, ενώ σφυρίγματα και χειροκροτήματα κατέκλυσαν την αμμουδιά.

Η Μύκονος και οι γάμοι

Η Μύκονος αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς και ειδικά όσον αφορά τα νησιά του Αιγαίου. Το νησί επιλέγεται από πολλά ζευγάρια τόσο για τις διακοπές τους, όσο και για την απόλαυση ενός μοναδικού μήνα του μέλιτος ή την οργάνωση ενός αξέχαστου γάμου.  Η φυσική ομορφιά της, οι εξαιρετικές παραλίες και οι αμέτρητες δραστηριότητες και η ατελείωτη διασκέδαση που προσφέρει, την καθιστά ιδανική επιλογή για έναν ανάλαφρο, γεμάτο ζωή γάμο. Καθόλου, λοιπόν εντύπωση δεν μας κάνει η επιλογή του νησιού για την πρόταση αυτή.

πηγή: mykonostoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις