Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

TPEMOYN TON KOΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ! Σε κλοιό αστυνομικών η ομιλία του Σωτήρη Τσιόδρα στο κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη – Φυγάδεύτηκε στο τέλος για να γλιτώσει την οργή του κόσμου


ΑΠΟ ΤΟ https://karditsastakra.com/ 

 Παρατράγουδα υπήρξαν στην ομιλία του γνωστού λοιμωξιολόγου από την περίοδο της πανδημίας Σωτήρη Τσιόδρα κατά την ομιλία του στο κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» σχετικά με τις επιπτώσεις που έχει η κλιματική αλλαγή στην υγεία των ανθρώπων.

Μετά τον τεράστιο χλευασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρξε και συνέχεια δια ζώσης.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της Γλυφάδας στο Κarditsastakra.com που παρευρέθη στην ομιλία ο καθηγητής δεν αντιμετωπίστηκε και με τον καλύτερο τρόπο από τους παρευρισκομένους:

«Επειδή είμαι Γλυφαδιώτισσα, είχα διαμαρτυρηθεί έντονα, πριν η ομιλία πραγματοποιηθεί, στους Αντιδημάρχους που τη διοργάνωσαν και στον Δήμαρχο. Γι αυτό και η Αντιδήμαρχος κ. Βαμβακερού φοβούμενη τις αντιδράσεις του κόσμου, έσπευσε να πάει, αν και με σπασμένο πόδι, να πάρει το μικρόφωνο αφού τελείωσε η ομιλία και να ανακοινώσει ότι ο Καθηγητής δεν θα δεχθεί ερωτήσεις, γιατί, λέει, λόγω του προηγηθέντος αγιασμού, είχε περάσει πολύ η ώρα!!!!

Έξω από το Κινηματοθέατρο ήταν πλήθος αστυνομικοί για να αποτρέψουν τυχόν φασαρίες. Τόσο λαοφίλητος ο Καθηγητής!

Στην ομιλία κι ενώ δεν επέτρεψαν ερωτήσεις, την ώρα που ο Καθηγητής έφευγε σαν κυνηγημένος, ένας από το πλήθος φώναξε με βροντερή φωνή:

«κ. Τσιόδρα, δεν θα μας συστήσετε (και διορθώνει αμέσως), δεν θα μας επιβάλετε κανένα εμβόλιο για την κλιματική αλλαγή;¨ Κι έγινε μεγάλο σούσουρο ενώ ο κ. Τσιόδρας έσπευδε να βρει την πόρτα εξόδου!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις