Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

To κόλπο για να καθαρίσετε τον φούρνο σας σε μόλις 5 λεπτά με ελάχιστο τρίψιμο


 Ο καθαρισμός του φούρνου είναι μια από τις πιο χρονοβόρες και κουραστικές δουλειές του σπιτιού λόγω των διαφορετικών τμημάτων που πρέπει να καθαριστούν και ειδικά όταν προσπαθείτε να τρίψετε τους επίμονους λεκέδες από το γυαλί.

Ωστόσο, μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι μπορείτε να κάνετε τον φούρνο σας να λάμψει σε μόλις πέντε λεπτά με μερικά απλά υλικά που πιθανότατα υπάρχουν ήδη στο σπίτι σας.

Το έξυπνο κόλπο για τον καθαρισμό του φούρνου με 2 υλικά

Η TikToker Nicole Paige Lilly (@nicolepaigelilly) μοιράστηκε ένα έξυπνο κόλπο για τον καθαρισμό του φούρνου. Σε βίντεο που ανέβασε χρησιμοποιεί ένα σφουγγαράκι και μία ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων για να καθαρίσει την γυάλινη πόρτα της συσκευής ακολουθώντας τα εξής βήματα:

  1. Αρχικά, πιέζει τις πλευρές προς μέσα και τραβάει το πάνω μέρος προς τα έξω για να αφαιρέσει την γυάλινη επιφάνεια της πόρτας.
  2. Στη συνέχεια, παίρνει μία ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων και ένα σφουγγαράκι και λέει: «Κόψτε το σφουγγαράκι και τοποθετήστε την ταμπλέτα μέσα στο σφουγγαράκι. Στη συνέχεια, τρίψτε μέχρι να καθαρίσει».

Στα σχόλια, η Nicole πρόσθεσε: «Πρέπει επίσης να πλύνετε τα πάντα με νερό για να αφαιρέσετε τυχόν χημικά κατάλοιπα».

Όταν προσπαθεί να καθαρίσει το εσωτερικό του φούρνου, η TikToker λέει ότι επιλέγει μια παρόμοια μέθοδο χρησιμοποιώντας τα ίδια προϊόντα, αλλά με μερικές μικρές προσαρμογές. «Αφαιρώ την πάνω στρώση της βρωμιάς με χαρτί κουζίνας. Αφήνω μία ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων να μουλιάσει και μετά τρίβω την βρωμιά με την ταμπλέτα και το σφουγγάρι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις