Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Taylor Rousseau: Πέθανε ξαφνικά η TikToker – Ήταν μόλις 25 ετών


 Η γνωστή TikToker, Taylor Rousseau πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία μόλις 25 ετών. Ο σύζυγός της, Cameron Grigg, μοιράστηκε τα θλιβερά νέα στον λογαριασμό του στο Instagram το Σάββατο.

Ο Cameron χαρακτήρισε τον θάνατο της Taylor «τόσο ξαφνικό και απροσδόκητο» και μοιράστηκε έναν σύνδεσμο στην σελίδα GoFundMe για να βοηθήσει την οικογένεια με τα οικονομικά. «Κανείς δεν περιμένει να αντιμετωπίσει αυτόν τον πόνο και τη θλίψη, ειδικά στην ηλικία μας,» ξεκίνησε την ανάρτησή του ο Cameron. «Αυτόν τον τελευταίο χρόνο η Taylor υπήρξε αντιμέτωπη με περισσότερο πόνο και ταλαιπωρία από ότι οι περισσότεροι άνθρωποι σε μια ζωή. Και παρά όλα αυτά, ήταν πάντα ένα φως και έφερνε χαρά σε όλους γύρω της.»

«Είναι η πιο θαρραλέα και δυνατή γυναίκα που ξέρω, και η εμπιστοσύνη της στον Κύριο υπερέβη κάθε άλλη περίσταση που αντιμετώπισε, ακόμα και στις πιο σκοτεινές ώρες της,» πρόσθεσε ο Cameron. «Ξέρω ότι έχει σώσει τη ζωή μου και τόσων άλλων ανθρώπων».


Ο Cameron αποκάλυψε ότι το «Το σώμα της Taylor είναι ακόμα εδώ μαζί μας, με μηχανές που κρατούν τα όργανά της βιώσιμα για δωρεά».

«Πιο πολύ απ’ όλα, η Taylor θα ήθελε να ξέρει ότι συνεχίζει να σώζει ζωές ακόμα και αφού έχει φύγει από αυτόν τον κόσμο,» έγραψε. «Και αν και το της σώμα μπορεί να την έχει απογοητεύσει, η μνήμη και η ζωή της θα ζουν για πάντα. Δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα. Αλλά θα ήθελε όλοι να ξέρουν ότι είναι περισσότερο από εντάξει.» «Δεν πονάει πια, αλλά το σώμα της έχει γίνει ολόκληρο στο όνομα του Ιησού,» συνέχισε ο Cameron. «Μπορούμε να δοξάσουμε τον Θεό που δεν θα υποφέρει πια και είναι πραγματικά ελεύθερη από αυτές τις γήινες αλυσίδες! Έχει γίνει ολόκληρη και τέλεια!».

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης TikToker ανέφερε ότι «δεν έχουν τίποτα οικονομικά τακτοποιημένο» και δεν έχουν ασφάλιση. Στη συνέχεια, μοιράστηκε πληροφορίες για το GoFundMe που έχει συγκεντρώσει πάνω από 25.000 δολάρια.»

«Και ακόμα και αν δεν μπορείτε να συνεισφέρετε οικονομικά, οι προσευχές για την οικογένειά μας είναι πάντα απαραίτητες,» είπε ο Cameron. «Σας αγαπώ όλους. Η Taylor σας αγαπά. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη αυτή τη στιγμή.» Η σελίδα GoFundMe αναφέρει:« Με τον πιο βαθύ πόνο αναγνωρίζουμε τον θάνατο της Taylor, η οποία τώρα έχει απλώσει τα φτερά της. Το πνεύμα της θα ζει στις καρδιές όλων όσων την γνώριζαν. Αυτή τη στιγμή θα εκτιμούσαμε τον σεβασμό και την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας.»

Η σελίδα ανέφερε επίσης ότι σχεδιάζεται μια εκδήλωση προς τιμήν της Taylor.

Το τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε

Το τελευταίο της βίντεο δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου και την έδειχνε να περνάει χρόνο με τον σκύλο της.

Η αδικοχαμένη σταρ των social media άρχισε να βγαίνει με τον σύζυγό της το 2021. Συνδέθηκαν για πρώτη φορά στο Instagram και αρραβωνιάστηκαν τον Ιούνιο του 2022, πριν παντρευτούν, αργότερα, στις 19 Αυγούστου 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις