Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Φρίκη: Tεμάχισε και μαγείρεψε την μητέρα της – Ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν σε κατσαρόλα

 


Μια γυναίκα στο Κεντάκι των ΗΠΑ που ισχυριζόταν ότι κάνει ξόρκια, συνελήφθη από την αστυνομία αφού βρήκαν ένα διαμελισμένο και εν μέρει μαγειρεμένο πτώμα στο σπίτι της, το οποίο στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ανήκει στην μητέρα της.

Η Torilena Fields, 32 ετών, από το Mount Olivet, συνελήφθη την Τετάρτη αφού οι αστυνομικοί βρήκαν μέλη του πτώματος σε ένα στρώμα στην αυλή της και σε μια κατσαρόλα που ήταν «ζεστή» στον φούρνο της κουζίνας της, ανέφερε η ιστοσελίδα Louisville Courier-Journal, επικαλούμενη τις αρχές.

Κατηγορήθηκε για κακοποίηση πτώματος, απόκρυψη στοιχείων και παρεμπόδιση της αστυνομικής έρευνας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας του Κεντάκι. Μπορεί να αντιμετωπίσει περαιτέρω κατηγορίες καθώς προχωρά η έρευνα, αναφέρθηκε επίσης.

Πώς ανακαλύφθηκε το μαγειρεμένο πτώμα

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της Fields μετά από μια ανησυχητική κλήση που έλαβε από έναν συντηρητή ο οποίος είχε προσληφθεί για να κάνει κάποιες εργασίες από την μητέρα της Torilena, Trudy, που είναι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Ο εργαζόμενος είπε στην αστυνομία ότι δεν μπορούσε να μπει στο σπίτι όταν έφτασε εκεί το πρωί της Τετάρτης. Όταν περπάτησε προς την πίσω πλευρά, σοκαρίστηκε καθώς είδε ένα διαμελισμένο πτώμα στην αυλή, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Τους είπε ότι φοβήθηκε ότι τα λείψανα ήταν της Fields. Ο συντηρητής είπε στους ερευνητές ότι είχε μια αντιπαράθεση με την γυναίκα  την Τρίτη.

Η γυναίκα άρχισε να εκδηλώνει απειλητική συμπεριφορά και να ασκεί μαγικές πρακτικές, κατά την επίσκεψη του άνδρα την ημέρα πριν από τη σύλληψή της.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν το απόγευμα στο σπίτι της για έρευνα, αλλά η Fields δεν είχε βγει μέχρι τις 11 μ.μ., μέχρι που οι αρχές επιβολής του νόμου έλαβαν ένταλμα για νόμιμη είσοδο στο σπίτι.

Ανθρώπινα μέλη στην κατσαρόλα και σε ένα στρώμα

Η Fields βγήκε από το σπίτι αιμόφυρτη και οι ερευνητές βρήκαν ανθρώπινα μέλη σε όλο τον χώρο, συμπεριλαμβανομένου του φούρνου της κουζίνας όπου μια ζεστή κατσαρόλα περιείχε διαμελισμένα κομμάτια ανθρώπινου σώματος.

Λείψανα  βρέθηκαν επίσης σε ένα στρώμα, το οποίο ήταν παραγεμισμένο, διπλωμένο και είχε μετακινηθεί από το σπίτι στην πίσω αυλή, αφήνοντας ίχνη αίματος στη διαδρομή, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Ακόμα δεν είναι σαφές εάν η Fields έφαγε ανθρώπινα μέλη.

Συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης την Πέμπτη.

Νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας KTLA ανέφεραν ότι το πτώμα ταυτοποιήθηκε και ανήκει στην μητέρα της Fields, Trudy Fields. Ο άνδρας που κάλεσε την αστυνομία είπε ότι είχε δει τελευταία φορά την Trudy την Τρίτη το βράδυ, μαζί με την κόρη της, πριν φύγει από το σπίτι εκείνο το βράδυ.

Υποστήριξε  ότι η Torilena Fields «έκανε μάγια», ενώ στην αναφορά των αστυνομικών φέρεται να σημειώνεται ότι μπορεί να ήταν υπό την επίδραση ναρκωτικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις