Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Νέες καταγγελίες για τις εκλογές – Tα «εικοσάρικα», η εφημερίδα της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ και η «κάθοδος Χρυσαυγιτών»

 


Σοβαρές καταγγελίες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, σχετικά με πρακτικές επηρεασμού των ψηφοφόρων που προσέρχονται στις κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρος Μίχος, με ανάρτησή του στο Facebook, κατήγγειλε ότι «η διαδικασία εκλογής στο τοπικό ΠΑΣΟΚ αμαυρώθηκε από στημένο “συνεργείο”, που έδινε ψηφοδέλτια μαζί με εικοσάρικα για να ψηφιστεί συγκεκριμένος υποψήφιος. Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα».



Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος κατέβασε την ανάρτησή γράφοντας ότι, «σκέφτηκα ότι δεν πρέπει λόγω κάποιων ανεγκέφαλων να εκτίθεται το ΠΑΣΟΚ και ο αγνός λαός του».

«Μοίραζαν εφημερίδες της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ»

Παράλληλα, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, καταγγέλλει με ανάρτησή του ότι «ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος, άρχισε να μοιράζει την εφημερίδα της παράταξής του μέσα στον χώρο της ψηφοφορίας του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, εγκαταστάθηκε μαζί με την ομάδα του στην είσοδο του χώρου, ώστε να μην τους ξεφύγει κανείς».

«Τελειωμό δεν έχουν τα δημοτικά ευτράπελα στην πόλη μας…

Στην εσωκομματική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ σήμερα (ψηφοφορία για Πρόεδρο) εμφανίστηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος, και άρχισε να μοιράζει την εφημερίδα της παράταξής του, μέσα στον χώρο της ψηφοφορίας του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, εγκαταστάθηκε μαζί με την ομάδα του στην είσοδο του χώρου, ώστε να μην τους ξεφύγει κανένας…

Αθεόφοβος και αυτός, αλλά αθεόφοβοι και οι υπεύθυνοι της διαδικασίας που τον άφησαν, μετατρέποντας μια εσωκομματική διαδικασία σε χώρο δημοτικής προπαγάνδας κατά της Δημοτικής Αρχής. Και μάλιστα όλο αυτό από δημοτική παράταξη όχι του ΠΑΣΟΚ, αλλά άλλου κόμματος…

Εκτός μάλιστα από τα δημοτικά θέματα, υποδείκνυαν στους πολίτες και συγκεκριμένο υποψήφιο Πρόεδρο. “Σύγχρονες” αντιλήψεις και πρακτικές…

Πολλοί δημότες που πήγαν να ψηφίσουν για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, έφευγαν αγανακτισμένοι από τη δημοτική προπαγάνδα και τις εφημερίδες που έβρισκαν, δίπλα στα ψηφοδέλτια, αλλά και από την υποτίμηση της νοημοσύνης τους…

Όταν η δεοντολογία και η στοιχειώδης πολιτική σοβαρότητα πάνε περίπατο, τέτοια συμβαίνουν…», γράφει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του.

Τέλος, ο δικηγόρος Κώστας Δάλτας, σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε ότι υπήρξε «ομαδική και πανηγυρική κάθοδος Χρυσαυγιτών, με την στολή τους, με τα εμβλήματα τους για να ψηφίσουν συγκεκριμένο υποψήφιο, δε χρειάζεται να πω ποιον, το καταλαβαίνετε όλοι.

Επιτέλους στην πολιτική υπάρχει μια κόκκινη γραμμή ηθικής».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις