Η Συνταγή είναι από κ. Xristina Gewrgiopoulou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Πωπω σούπερ πίτα πεντανοστιμη και λαχταριστή τύπου χοτ ντοκ, που λιώνει το τυρί στο στόμα μαζί με τα καραμελωμένα κρεμμύδια..
Υλικα:
1πακετο φυλλο κουρου,
6λουκανικα με γεύση κοτόπουλο και γαλοπούλα,
700γρ.γκουντα τριμμένη,
2κρεμμυδια ξερά κομμενα σε χοντρές λωρίδες ,
2πιπεριες Φλωρίνης κομμενες σε λωρίδες ,
4κ.κέτσαπ και
4κ.μουσταρδα,
2κ.γ ζαχαρη
αλάτι
πιπέρι
Εκτελεση:
Παίρνουμε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά Φλωρίνης, ρίχνουμε λίγη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι το αφήνουμε να πάρει χρώμα και το αφηνουμε στην άκρη.
Παίρνουμε το ένα φυλλο το λαδωνουμε το βάζουμε στο πυρεξ βαζουμε απο πάνω στο φυλλο κουρου την μισή ποσότητα κέτσαπ και μουστάρδα
Βαζουμε την μιση ποσότητα τυρι παιρνουμε τα λουκανικα και τα πασαλείβουμε με την υπόλοιπη κέτσαπ και την μουστάρδα, τα βαζουμε και αυτά πάνω
Ρίχνουμε το υπολοιπο τυρι μας και στο τελος το κρεμμύδι και τις πιπεριές σκεπάζουμε και το άλλο φυλλο από πάνω χτυπάμε ένα αυγό και το Ρίχνουμε πάνω στην πιτα σουσάμι από πάνω
Το βάζουμε στο φούρνο στους 180βαθμους γύρω στα 40λεπτακια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου