Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες έσπασαν Tζαμαρία κοσμηματοπωλείου και μπήκαν έρποντας – Ψέκασαν με πυροσβεστήρα αστυνομικούς για να ξεφύγουν – BINTEO

 


Θρασύτατοι ήταν οι δράστες που διέρρηξαν σήμερα (2/10) τα ξημερώματα κοσμηματοπωλείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, καθώς υπήρχε διέλευση πεζών στο σημείο, ενώ στη συνέχεια χρησιμοποιήσαν πυροσβεστήρα προς αστυνομικούς για να ξεφύγουν.

Σύμφωνα με το makthes.gr, λίγο πριν από τις 5:00 τρία άτομα βρέθηκαν έξω από το κοσμηματοπωλείο και με βαριοπούλα έσπασαν την τζαμαρία, ενώ σήκωσαν τα στόρια με τα χέρια τους. Το προστατευτικό ρολό κατάφεραν να το σηκώσουν ελάχιστα ωστόσο ήταν αρκετό για να μπουν στο μαγαζί έρποντας. Οι τρεις δράστες κυριολεκτικά έσυραν τα κορμιά τους κάτω από το στόρι, μπήκαν μέσα, άρπαξαν κοσμήματα από την βιτρίνα και τα ράφια και αποχώρησαν με τον ίδιο τρόπο.

Την στιγμή που διέφευγαν οι δράστες, σύμφωνα με μάρτυρες, από το σημείο περνούσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και τους ακολούθησε. Ωστόσο οι δράστες είχαν μαζί τους έναν πυροσβεστήρα και ψέκασαν τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να σταματήσουν να τους ακολουθούν.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το makthes.gr, φαίνονται οι δράστες να ανεβαίνουν στο πεζοδρόμιο και να σταθμεύουν μπροστά ακριβώς από το κατάστημα. Ο ένας από τους τρεις προσπαθεί στην αρχή να παραβιάσει τα στόρια.

Από την έρευνα της ΕΛΑΣ προέκυψε ότι το ΙΧ που χρησιμοποίησαν το είχαν κλέψει νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις