Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Tα 3 ζώδια που θα δουν αλλαγές στην ερωτική τους ζωή – «Οι σχέσεις σας βελτιώνονται σημαντικά»


 Η 28η Οκτωβρίου 2024 είναι μια σημαντική ημερομηνία για τρία συγκεκριμένα ζώδια, καθώς οι αστρολογικές επιρροές υποδεικνύουν ότι θα μπορούσαν να βιώσουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους, ιδιαίτερα στον τομέα των συναισθημάτων και των σχέσεων.

Αστρολογικά, η διέλευση της Αφροδίτης σε τετράγωνο με τον Κρόνο είναι προσανατολισμένη στην αγάπη και την επιμονή, οπότε μπορούμε να μαντέψουμε πώς αυτή η διέλευση επηρεάζει τα τρία ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτό το γεγονός.

Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου να μας καθοδηγεί, πιθανότατα θα κάνουμε αυτές τις τεράστιες αλλαγές στην ερωτική μας ζωή. Η ενέργεια του Κρόνου μας κάνει να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον εαυτό μας, να αναρωτιόμαστε αν είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι για την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης.

Γνωρίζουμε ότι αγαπάμε τους συντρόφους μας και ότι ευχόμαστε το καλύτερο. Εκεί είναι που η δραματική βελτίωση κουνάει το χέρι της, διεκδικώντας την προσοχή μας.

Και ακούμε. Ξέρουμε να ξεχωρίζουμε μια χρυσή ευκαιρία όταν την βλέπουμε, και η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο είναι αυτή που μας την παρουσιάζει. Τα ζώδια του Ταύρου, του Ζυγού και του Τοξότη μπορούν να προσβλέπουν σε σημαντικές βελτιώσεις στον έρωτα και την αγάπη.

Τα 3 ζώδια που θα δουν αλλαγές στην ερωτική τους ζωή σήμερα 28 Οκτωβρίου

  • Ταύρος,
  • Ζυγός,
  • Τοξότης

Ταύρος

Ενώ μπορεί να μην είστε το πιο έμπειρο άτομο στον κόσμο όσον αφορά την αγάπη, έχετε νιώσει αρκετό πόνο και ίσως αυτό είναι που κράτησε την καρδιά σας κλειστή.

Ξέρεις ότι η ζωή αξίζει μόνο όταν μπορείς να δώσεις αγάπη και την θέλεις πίσω στη ζωή σου.

Θα δεις πώς η διέλευση της Αφροδίτης σε τετράγωνο με τον Κρόνο επιστρέφει στη ζωή σου για να σου δείξει ότι είναι αρκετά εύκολο να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι για την αγάπη και τον ρομαντισμό, τόσο πολύ ώστε να ρισκάρεις σημαντικά στον έρωτα κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας.

Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς, Ταύρε, και ξέρεις ότι αν δεν κάνεις το βήμα αυτή την ημέρα, θα καταλήξεις απλώς να βυθιστείς στις παλιές σου συνήθειες.

Χρειάζεσαι αλλαγή και πρόοδο, και σίγουρα θέλεις μια υγιή ερωτική ζωή. Έτσι, τίποτα δεν σε σταματά. Ήρθε η ώρα να κάνεις την κίνησή σου, Ταύρε.

Ζυγός

Αν ακούσεις έναν ακόμη φίλο σου να σου λέει ότι εσύ είσαι αυτός που χρειάζεται «αλλαγή», τότε μπορεί απλώς να εκνευριστείς και να φύγεις.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό το άτομο, έτσι δεν είναι; Σου έχουν πει πολλές φορές ότι αυτό που κάνεις δεν είναι «σωστό». Έχουν δίκιο ή εσύ;

Το θέμα είναι το εξής: θα κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και θα δεις ότι, ναι, ίσως όλοι αυτοί οι «φίλοι» έχουν δίκιο, γιατί είναι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που μπορείς να δεις τα ελαττώματά σου.

Και αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις μόνο ελαττώματα, αλλά έχεις την τάση να εθελοτυφλείς σε ό,τι αφορά τα “λάθος” πράγματα που κάνεις.

Δεν θέλετε πλέον να βρίσκεστε σε λάθος δρόμο, οπότε επιλέγετε την αλλαγή και μπορείτε να βελτιώσετε δραστικά τη ζωή σας.

Τοξότης

Εντάξει, Τοξότη, ήρθε η ώρα να βελτιώσεις τη ζωή σου δραστικά, και το πολύ ωραίο πράγμα για σένα είναι ότι αγαπάς μια καλή αναθεώρηση των πραγμάτων. Πού και πού, μπαίνεις στη ζωή σου σαν να ήταν ένα έργο τέχνης.

Θα κάνεις ό, τι χρειάζεται για να έχεις την υγεία σου, το πρόγραμμα ύπνου σου πιο τακτικό και όλα τα καλά πράγματα σε τάξη.

Ξέρετε ότι έχετε μια σύνδεση νου-σώματος για να εργαστείτε, έτσι αν κάτι δεν λειτουργεί στο σώμα σας, με κάποιο τρόπο σχετίζεται με το μυαλό σας. Αυτό δεν σας τρομάζει.

Σας εμπνέει να σκάψετε βαθιά και να ανακαλύψετε τη βασική αιτία οποιασδήποτε σωματικής δυσφορίας. Το σύμπαν όλη την ημέρα σας δίνει πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Είσαι ανοιχτός και δεκτικός.

Ακόμη και η μικρότερη προσπάθεια έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και κάνει τη διαφορά για σένα, Τοξότη. Η βελτίωση της ζωής σας είναι κάτι που κάνετε συχνά, και είναι πάντα μια καλή ιδέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις