Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Tα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου: Ζυγοί, ξεκινήστε έναν απολογισμό των φόβων σας


 Τι θα συμβεί σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.


Κριός

Ποιες αφηγήσεις και σκέψεις σας εμποδίζουν να εκφραστείτε πραγματικά μέσα από τη δουλειά σας; Το μήνυμα μέσω της δουλειάς σας έχει τη δυνατότητα να γίνει ακόμη πιο τολμηρό και ισχυρό. Να θυμάστε, το μήνυμά σας είναι η κληρονομιά σας. Η δημιουργική σας έκφραση είναι μια αντανάκλαση της μοναδικής σας προοπτικής και των εμπειριών σας. Ποια μηνύματα αισθάνεστε υποχρεωμένοι να μοιραστείτε μέσω της δουλειάς σας; Σκεφτείτε τα θέματα που έχουν βαθιά απήχηση σε εσάς, όπως αγάπη, ανθεκτικότητα, ταυτότητα, κοινωνική δικαιοσύνη.

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι θέτετε στόχους που ακολουθούν κανόνες που έχει θέσει μία εξωτερική πηγή. Αυτό θα μπορούσε να σας απομακρύνει από το δικό σας εσωτερικό σύστημα καθοδήγησης και να κυνηγήσετε στόχους που δεν εξυπηρετούν το δημιουργικό σας δυναμικό. Σκεφτείτε σοβαρά ποιους κανόνες έχετε εσωτερικεύσει που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Αμφισβητήστε αυτούς τους κανόνες και αναρωτηθείτε αν αντανακλούν τον αυθεντικό εαυτό σας.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια απίστευτη στιγμή για να αφεθείτε σε αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε ζωντανοί. Είναι βασικό για τους στόχους σας τις επόμενες εβδομάδες να έχετε μια καθαρή αίσθηση των προθέσεων σας. Όταν δίνετε προτεραιότητα σε καθήκοντα που αισθάνεστε ότι σας ικανοποιούν συναισθηματικά τότε έρχεστε πιο κοντά στους σκοπούς σας. Ταυτόχρονα, η κατεύθυνσή σας μπορεί να μην σας είναι εντελώς ξεκάθαρη. Στην πραγματικότητα, μπορεί να αισθάνεστε σαν να ακολουθείτε μια άγνωστη διαδρομή. Χρησιμοποιήστε την πυξίδα της ψυχής σας για να προχωρήσετε μπροστά.


Καρκίνος

Αυτή είναι μια απίστευτη στιγμή για να επικοινωνήσετε και να μάθετε πώς να ιεραρχείτε τις ανάγκες σας μέσα στις σχέσεις σας. Το να επικοινωνείτε τις ανάγκες σας δεν είναι εγωιστικό. Είναι μια πράξη ευαλωτότητας που έχει τη δύναμη να προωθήσει νέα επίπεδα οικειότητας, προσφέροντας στη σχέση την ευκαιρία να δημιουργήσει πιο αυθεντικά θεμέλια.


Λέων

Αυτό το χρονικό διάστημα σας ενθαρρύνει να απελευθερώσετε οτιδήποτε σας εμποδίζει να βγείτε στην επιφάνεια και να γίνετε ορατοί στους άλλους. Αναλογιστείτε τους φόβους που προκύπτουν όταν επιτρέπετε στο έργο σας να είναι ορατό στον κόσμο. Αν αποφεύγετε την έκθεση, πώς θα σας ανακαλύψουν οι άνθρωποι; Δείτε πώς θέλετε να μοιραστείτε τη δουλειά σας με τον κόσμο. Σε ποιες πλατφόρμες ή μέσα βρίσκετε απήχηση;

Παρθένος

Το δημιουργικό σας πνεύμα απαιτεί χρόνο και χώρο για να εντρυφήσετε στα βάθη της δημιουργικής διαδικασίας. Αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη δημιουργική σας προσέγγιση και να απλοποιήσετε το πρόγραμμά σας, ώστε να δώσετε προτεραιότητα σε βασικές εργασίες. Ιδανικά, ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός θα πρέπει να είναι η πρωταρχική εστίαση σας.

Ζυγός

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χρονικό πλαίσιο για να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας κατά μέτωπο και να κατανοήσετε πώς διαμορφώθηκαν. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε μια ανανεωμένη προοπτική του εαυτού σας. Όταν ξεδιπλώνετε τους φόβους σας, αποκτάτε εικόνα για το πώς μπορεί ασυνείδητα να σας εμπόδιζαν να κυνηγήσετε τις πιο αληθινές σας επιθυμίες. Ξεκινήστε κάνοντας έναν απολογισμό των φόβων που σας έχουν κρατήσει πίσω. Τι φοβάστε;

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείτε κάποιες ψυχολογικά «βαρίδια» που δεν σας ενθαρρύνουν να αξιοποιήσετε την προσωπική σας δύναμη, ιδίως όσον αφορά το δημιουργικό δυναμικό σας. Ένα συνηθισμένο περιοριστικό μοτίβο είναι η τάση να αμφισβητούμε τις ικανότητές μας. Πολλοί δημιουργοί άνθρωποι πιάνουν συχνά τον εαυτό τους να σκέφτεται: «Δεν είμαι αρκετά ταλαντούχος» ή «Ποτέ δεν θα γίνω τόσο καλός όσο οι άλλοι». Αυτές οι αρνητικές σκέψεις μπορούν να δημιουργήσουν ένα νοητικό μπλοκάρισμα, οπότε αυτή είναι μια πρώτης τάξεως στιγμή για να τις αφήσετε στην άκρη.

Τοξότης

Η ζωή είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ. Η ενασχόληση με τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό θα αποδειχθεί επωφελής καθώς θα εκτελείτε στρατηγικά τους στόχους σας και θα προχωράτε σταθερά προς την επίτευξη τους. Ποιοι είναι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο; Πώς αντικατοπτρίζουν τις αξίες και τα πάθη σας; Γράψτε για τα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να έχετε το όραμα σας κατά νου καθώς προχωράτε μπροστά.

Αιγόκερως

Βρίσκεστε σε μια σημαντική φάση επαναφοράς, η οποία μπορεί να σας δώσει το κουράγιο να ξεκινήσετε από την αρχή, να μεταμορφώσετε ή να αναγεννήσετε παλιές πεποιθήσεις, μοτίβα και νοοτροπίες. Αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά. Αν νιώθετε φόβο να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να αντιμετωπίσετε τις βαθύτερες ανασφάλειές σας.

Υδροχόος

Αν αισθάνεστε λίγο κολλημένοι στη ζωή σας ή απλά βαρεθήκατε το συνηθισμένο σας περιβάλλον, η υιοθέτηση νέων προκλήσεων σας δίνει την ευκαιρία να αναπτυχθείτε με νέους τρόπους. Οι φρέσκες εμπειρίες μπορούν να σας βγάλουν από τις παλιές νοοτροπίες και να σας ενθαρρύνουν να προχωρήσετε περισσότερο στην προσωπική σας ανάπτυξη. Ποιες καταστάσεις της ζωής σας αισθάνεστε ότι επαναλαμβάνονται ή δεν έχουν έμπνευση; Καταγράψτε τις παρατηρήσεις σας. Η κατανόηση της πηγής αυτών των συναισθημάτων είναι το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της αλλαγής.

Ιχθύες

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε ποιες δομές στη ζωή σας πρέπει να αντικατασταθούν για να σας υποστηρίξουν στο δρόμο προς την επίτευξη των μεγαλύτερων οραμάτων σας. Αυτές οι δομές θα μπορούσαν να είναι η εργασιακή σας ρουτίνα ή ακόμη και οι κοινωνικές επαφές σας. Αυτές οι αλλαγές μπορούν να συμβάλλουν στην υποστήριξή σας ώστε να αισθάνεστε δημιουργικά πιο «ζωντανοί» και ελεύθεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.