Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Super Κική: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει στο Instagram


 Η Super Κική είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη Ελληνίδα influencer. Μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να αγαπηθεί από ένα μεγάλο μέρος των χρηστών των social media στην Ελλάδα, αλλά και να προκαλέσει αντιδράσεις με πράγματα που έχει πει.

Η «Influencer των φτωχών», όπως αυτοαποκαλείται, διατηρεί ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά προφίλ στο Instagram. Δημιούργησε τον λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης τον Ιανουάριο του 2015 και σχεδόν δέκα χρόνια μετά έχει πάνω από τριακόσιους χιλιάδες ακολούθους.


Μέσα από το προφίλ της έρχεται καθημερινά σε επαφή με τους χιλιάδες θαυμαστές της, που την στηρίζουν σε κάθε της βήμα, μοιράζεται σκέψεις της, στιγμές της ζωής της, αλλά και παρουσιάζει διάφορα προϊόντα.

Μιλώντας για τα έσοδά της από το Instagram, η Super Κική είχε πει, σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, ότι: «Από τον Αρναούτογλου και μετά άρχισα να βγάζω πάρα πολλά λεφτά από το Instagram, μέσα σε έναν χρόνο άγγιξα το εκατομμύριο. Ήθελα να βγάλω τα κόμπλεξ του φτωχού, ήθελα να τα φάω με τους φίλους μου, να δίνω 50άρικα τιπς στους σερβιτόρους, μέχρι που βαρέθηκα να κάνω διαφημίσεις».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Super Κική έχει πραγματοποιήσει σχεδόν διακόσια post, ενώ δημοσιεύει καθημερινά stories.

Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram

Έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram στις 22 Ιανουαρίου του 2015, ανεβάζοντας μία selfie φωτογραφία της, χωρίς να προσθέσει κάποια λεζάντα.

Στο στιγμιότυπο την βλέπουμε να τρώει ένα γλυκό, κοιτώντας την κάμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις