Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Φουτουρισμός: Ένα επικίνδυνο ( ; ) συστατικό των διεθνιστών! Τι φοβούνται στην Αμερική - Pεπορτάζ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού

 


Στις ΗΠΑ έχουν θορυβηθεί αρκετά από την πρόσφατη ανάρτηση του Έλον Μασκ, ο οποίος προειδοποιεί πως έρχεται χούντα και μονοκομματικό κράτος στις ΗΠΑ, άπαξ και εκλεγεί η Καμάλα Χάρις!

Όπως τονίζεται σε ΜΜΕ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τα αυταρχικά καθεστώτα του περασμένου αιώνα ακολούθησαν όλα ένα πρότυπο γεγονότων που είναι γενικά προβλέψιμο. Σχεδόν κάθε ολοκληρωτική κυβέρνηση έχει εμπνευστεί από τις ιδεολογίες της διεθνιστικής αριστεράς. Δηλαδή, ολοένα και πιο συγκεντρωτική κυβέρνηση, σοσιαλιστικός έλεγχος των πόρων, συγχώνευση γραφειοκρατίας και εταιρικών οντοτήτων, αιτήματα για «κοινωνική δικαιοσύνη», κολεκτιβιστική προπαγάνδα, εγκατάλειψη της ατομικής ιδιοκτησίας και ελευθερίας για χάρη του κράτους και του «μεγάλου καλού», ο μαρξισμός όχι μόνο από οικονομική αλλά και πολιτιστική άποψη, και τέλος, η υιοθέτηση του Φουτουρισμού.

Ο φουτουρισμός είναι, όπως γράφουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ, το κλειδί για κάθε σύγχρονο αυταρχισμό, παρότι επισήμως χαρακτηρίζεται απλά ως «λογοτεχνικό, καλλιτεχνικό και ουτοπικό κίνημα». Είναι μια φιλοσοφία που υπήρξε στην γέννηση σχεδόν κάθε μεγάλης δεσποτικής κυβέρνησης στην πρόσφατη ιστορία. Οι φουτουριστές υποστηρίζουν ότι η ιστορία είναι, ως επί το πλείστον, νεκρό βαρίδι. Πιστεύουν ότι κάθε έννοια, τα μαθήματα του παρελθόντος, τα ιδανικά και οι αρχές των προγόνων είναι όλα άσχετα.

Οι φουτουριστές φέρονται να πιστεύουν ότι τίποτα παραδοσιακό δεν είναι ιερό και όλες οι νέες ιδέες είναι ανώτερες από όλες τις παλιές ιδέες. Ως εκ τούτου, ισχυρίζονται, κάθε κοινωνία που προσκολλάται (ή συντηρεί) τους παλιούς τρόπους πρέπει να διαλυθεί γιατί εμποδίζει την ανθρωπότητα από την πρόοδο. Με άλλα λόγια, όποιος προωθεί ή υπερασπίζεται τους παραδοσιακούς κανόνες πρέπει να φιμώνεται στο όνομα της «προόδου»!

Η ίδια η δομή του φουτουρισμού βασίζεται σε ένα ψέμα, σχολιάζουν πολιτικοί επιστήμονες: Η ιδέα ότι όλες οι αλλαγές είναι καλές και ότι κάθε καταπίεση που διαπράττεται στο όνομα της αλλαγής είναι δικαιολογημένη.

Σε αυτή τη διαδικασία της τυραννίας συνήθως υπάρχουν στάδια κλιμάκωσης, όπως υποστηρίζεται. Το πρώτο στάδιο είναι η εκμετάλλευση των υπαρχόντων κοινωνικών διαιρέσεων για την δημιουργία ενός εχθρού εναντίον του οποίου ο υπόλοιπος πληθυσμός μπορεί να πειστεί πως πρέπει να συσπειρωθεί. Στην εποχή της «πολυπολιτισμικότητας» οι διεθνιστές προσκαλούν πολλές ομάδες ανθρώπων στην Δύση που δεν ταιριάζουν με τις δυτικές αξίες και ήθη. Δεν θα αφομοιωθούν και θα προκαλέσουν μόνο σύγκρουση! Αυτές οι διαιρέσεις μπορούν να αξιοποιηθούν για να δημιουργηθεί σύγκρουση και χάος, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιείται από τις κυβερνήσεις ως δικαιολογία για να πατάξουν τους πολιτικούς τους εχθρούς.

Οι φουτουριστές βασίζονται στην παραπληροφόρηση για να διαδώσουν την ουτοπική τους φιλοσοφία και μπορούν να συνεχίσουν να επιβιώνουν μόνο αποσιωπώντας όλες τις άλλες αντίθετες ιδέες. Όλα τα φουτουριστικά καθεστώτα στρέφονται τελικά στη μαζική λογοκρισία για να λειτουργήσουν. Δεν μπορούν να σταθούν στο φως της αλήθειας, γι’ αυτό πρέπει να κρατήσουν τους ανθρώπους στο αιώνιο σκοτάδι, τονίζουν φωνές στην Αμερική, αναφέροντας γνωστά παραδείγματα λογοκρισίας σε ΗΠΑ, Βρετανία και Ευρώπη, ενώ το πιο χαρακτηριστικό είναι πως Τζον Κέρι χαρακτήρισε την Πρώτη Τροποποίηση του Αμερικανικού Συντάγματος «μεγάλο εμπόδιο» για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και της κλιματικής αλλαγής (ΕΔΩ το άρθρο του ΕΛ).

Στις ΗΠΑ κυκλοφορεί η πεποίθηση πως οι διεθνιστές γνωρίζουν πολύ καλά ότι πλησιάζει εξέγερση του κόσμου, αλλά την θέλουν σε μικρές δόσεις ώστε να μπορέσουν να την διαχειριστούν. Θέλουν έναν «τρομοκράτη» εχθρό που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να τρομάξουν το κοινό να υποστηρίξει τον στρατιωτικό νόμο, αλλά θέλουν τα πάντα ελεγχόμενα για αυτό δεν αποκλείεται να ενορχηστρώσουν ή να κατευθύνουν την όποια αντίδραση!

Αυτό που πραγματικά φοβούνται οι διεθνιστές, τονίζεται είναι μια μεγάλης κλίμακας εξέγερση που δεν μπορούν να ελέγξουν. Ξέρουν τι έρχεται και κινούνται για να μετριάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη διάδοση αντι-διεθνιστικών απόψεων προτού τα πράγματα ξεφύγουν. Η συνέχεια προσεχώς…

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις