Μάθετε πώς να φτιάχνετε πεντανόστιμα ρεβύθια με αυτή την εύκολη συνταγή. Τα ρεβύθια με πάπρικα και κύμινο γίνονται τραγανά εξωτερικά και κρεμώδη στο εσωτερικό. Απολαύστε τα ρεβύθια με μπαχαρικά ως σνακ ή προσθέστε τα σε μια σαλάτα για λίγη φυτική πρωτεΐνη.
Υλικά
- 1 κονσέρβα ρεβύθια χωρίς αλάτι, ξεπλυμένα
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο πιπέρι
- ½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο κύμινο
Οδηγίες
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C. Στρώστε ένα μεγάλο ταψί με χαρτί κουζίνας.
- Απλώστε τα ρεβύθια στο ταψί. Στεγνώστε τα και πετάξτε το χαρτί κουζίνας.
- Ραντίστε με λάδι και πασπαλίστε με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και κύμινο.
- Ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν τα ρεβύθια.
- Ψήστε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά, για 20 έως 25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου