Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

O σύντροφός της, ζήτησε από τον πρώην άνδρα της να μείνουν όλοι μαζί – «Λένε ότι θα καταστρέψουμε τη ζωή των παιδιών, αλλά για εμάς είναι φυσιολογικό»


 Μια γυναίκα αποκάλυψε ότι, ο τωρινός της σύντροφος, ζήτησε από τον πρώην άνδρα της να μείνουν όλοι μαζί, στο ίδιο σπίτι.

Η μητέρα δύο παιδιών, η Megan, αποκάλυψε ότι, φίλοι και συγγενείς τους χαρακτηρίζουν ως αμαρτωλούς, επειδή δημιούργησαν μια ασυνήθιστη δυναμική στην οικογένειά της, ενώ λένε τον φίλο της, τον Michael και τον πρώην άνδρα της, Tyler, «δίδυμους συζύγους».

Η μητέρα, το 2020, παντρεύτηκε τον Tyler και οι δυο τους έχουν μια κόρη δύο ετών, τη Ryann.

Το διαζύγιο και η γνωριμία με τον νυν σύντροφο

Ο γάμος τους δεν άντεξε και, το 2023, χώρισαν, πριν η Megan να γνωρίσει τον Michael. H Megan και ο Michael μεγαλώνουν τον έξι εβδομάδων σήμερα γιο τους, τον Juniper, και ζουν και οι πέντε κάτω από την ίδια στέγη.

Ο Michael ήταν εκείνος που πρότεινε αρχικά την ιδέα να μείνουν όλοι μαζί, για οικονομικούς λόγους. O χωρισμός άλλωστε, επηρέαζε την ψυχολογία της Ryann.

H Ryann καμιά φορά μπερδεύεται και λέει τον Michael,  Tyler ή μπαμπά, όμως οι γονείς της, τη διορθώνουν αμέσως.

«Δεν υπάρχουν προβλήματα»

Ωστόσο, από τότε που ο Tyler μετακόμισε μαζί τους, η Ryann είναι πολύ πιο χαρούμενη και ήρεμη, αφού έχει κοντά της τον πατέρα της.

«Έρχομαι όλο και πιο κοντά με την κόρη μου», εξηγεί ο Tyler.

Ο Tyler περιγράφει ότι, την πρώην σύζυγό του και τον σύντροφό της, τους βλέπει σαν «συγκάτοικους» αν και στην αρχή έπρεπε να «πνίξει» την υπερηφάνεια του.

«Έπρεπε να προσπαθήσω πολύ ώστε να φτάσω σ’ αυτό το σημείο», εξηγεί η Megan.

Η κριτική που δέχεται από χρήστες του διαδικτύου

H γυναίκα αναλύοντας τις δυναμικές της οικογένειάς της, δέχτηκε αυστηρή κριτική από τους χρήστες του διαδικτύου.

Πολλοί είπαν ότι μπερδεύουμε τα παιδιά και μας κατηγόρησαν ότι είμαστε «απαίσιοι γονείς».

Άλλοι υπέθεσαν ότι μοιραζόμαστε και το ίδιο κρεβάτι, κάτι που η Megan θεωρεί αναμενόμενο, «Οι αναγνώστες είπαν ότι καταστρέφουμε τη ζωή της Ryann και την μπερδεύουμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Όμως, δεν είναι έτσι. Καταλαβαίνει απόλυτα ότι η μαμά και ο μπαμπάς της, δεν είναι ζευγάρι». «Ένας φίλος μου, μου είπε ότι πούλησα την ψυχή μου», προσθέτει ο Tyler.

Αν και, ο αντισυμβατικός τρόπος ανατροφής, είναι για αυτούς βολικός και αποτελεσματικός, ο Tyler παραδέχεται ότι τον εμποδίζει στην ερωτική του ζωή και το ενδεχόμενο να κάνει νέες γνωριμίες.

«Ποια γυναίκα θα δεχόταν να είναι με κάποιον που ζει έτσι;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις