Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

«Πύλες τoυς σκότους»: Δείτε τι θα παρελάσει σε γαλλική πόλη με τo όνομα «Λίλιθ»


 Ένα παράξενο θέαμα εκτυλίσσεται στο Halle de la Machine, που βρίσκεται στην συνοικία Montaudran της Τουλούζης, στην νότια Γαλλία. Το θέμα είναι η εγκατάσταση στους δρόμους της πόλης μιας παράστασης με σκοτεινούς συμβολισμούς, όπως αποκαλούνται! Η πόλη της Τουλούζης καλωσόρισε στο κέντρο της πόλης της ένα… μηχάνημα, με το παρατσούκλι Λίλιθ, που απεικονίζει ένα πλάσμα […]

Ένα παράξενο θέαμα εκτυλίσσεται στο Halle de la Machine, που βρίσκεται στην συνοικία Montaudran της Τουλούζης, στην νότια Γαλλία.

Το θέμα είναι η εγκατάσταση στους δρόμους της πόλης μιας παράστασης με σκοτεινούς συμβολισμούς, όπως αποκαλούνται!

Η πόλη της Τουλούζης καλωσόρισε στο κέντρο της πόλης της ένα… μηχάνημα, με το παρατσούκλι Λίλιθ, που απεικονίζει ένα πλάσμα που είναι μισή γυναίκα, μισή σκορπιός, με πόδια αράχνης και κέρατα κριαριού, με αφορμή φεστιβάλ μέταλ συγκροτημάτων, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο!

Το μηχάνημα Lilith, πλαισιωμένο από άλλα δύο του ίδιου είδους (το ένα Μινώταυρος), πρόκειται να παρελάσει στους δρόμους της Τουλούζης από τις 25 έως τις 27 Οκτωβρίου, για μια μεγάλη παράσταση σε υπαίθριο χώρο με ένα όνομα: «Οι Πύλες του Σκότους».

Σύμφωνα με την χριστιανική εφημερίδα La Croix , η Λίλιθ, η «φύλακας του σκότους», είναι στολισμένη με ένα σκουλαρίκι σε σχήμα ανάποδου σταυρού. Μαζί της υπάρχει και ένα μηχάνημα «Μινώταυρος», μεταξύ άλλων!

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις