Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

O σύζυγός της πιστεύει ότι είναι πατέρας του γιου τους αλλά δεν είναι η αλήθεια – «Είναι το Mεγαλύτερο μυστικό της ζωής μου»


 Μία γυναίκα και ο σύζυγός της προσπαθούσαν επί πολλά χρόνια να κάνουν παιδί, χωρίς επιτυχία. Τελικά, μετά από μια σειρά εξετάσεων, έμαθαν ότι ο σύζυγος δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει παιδί»

Υποβλήθηκαν έτσι σε μερικές ακόμη εξετάσεις, μια βιοψία, από την οποία διαπίστωσαν ότι οι πιθανότητες να συλλάβουν παιδί, είναι μηδαμινές. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το ζευγάρι είχε δύο μόνο επιλογές για να κάνει παιδί: είτε με δότη, ή με υιοθεσία.

«Ο άνδρας μου δεν ήθελε καμία από τις δύο. Ήταν συντετριμμένος, ήθελε όσο τίποτα ένα δικό του παιδί», εξηγεί η γυναίκα. «Η ιδέα να κάνω παιδί με το γενετικό υλικό κάποιου άλλου του φαινόταν πολύ περίεργη, έτσι, η λύση της δωρεάς σπέρματος, αποκλείστηκε. Ήθελα όσο τίποτα να μείνω έγκυος, άρα τα νέα μας διέλυσαν. Το ότι έμεινα έγκυος βρίσκοντας δότη και χωρίς της συναίνεσή του,  είναι το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής μου».

«Βρήκα τον τρόπο να μείνω έγκυος»

Πολλές κλινικές απαιτούν τη συναίνεση του συζύγου πριν τη διαδικασία, όμως τελικά η γυναίκα βρήκε μια κλινική όπου η συναίνεση δεν ήταν προαπαιτούμενο. Συν τοις άλλοις, το ζευγάρι έχει διαφορετική ασφάλιση και ξεχωριστούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Άρα ήταν εύκολο να βρει δότη σπέρματος ερήμην του συζύγου της.

Όσο ο άνδρας της ήταν στη δουλειά ή είχε άλλες υποχρεώσεις, η γυναίκα πήγαινε στην κλινική. Τελικά, έκανε εξωσωματική, έμεινε έγκυος, γέννησε, και εξακολουθεί να του το κρατάει μυστικό.

«Διάλεξε έναν δότη που του έμοιαζε», εξηγεί η γυναίκα. «Θεωρεί ότι ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος».

«Έχουμε ένα υγιές αγοράκι δύο χρονών που του μοιάζει, νομίζω ότι το καλύτερο είναι να τον αφήσω να πιστεύει ότι είναι πατέρας του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις