Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

«O σύζυγός μου πέθανε και βρήκα παρηγοριά στον αδελφό του» – Eρωτεύτηκαν αλλά η οικογένεια τους είναι αντίθετη


 Μία γυναίκα δίχασε τους αναγνώστες στο διαδίκτυο, γράφοντας για τη σχέση της με τον αδελφό του συζύγου της, μετά τον θάνατό του. Η κριτική που δέχονται είναι έντονη, όμως λένε ότι η αγάπη τους, είναι πραγματική.

Η είδηση του δεσμού τους, άφησε άναυδη την οικογένεια, η οποία τους χαρακτήρισε ως «άρρωστους».

Πώς ερωτεύτηκαν

Η Kaitlin, από το New Hampshire των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν παντρεμένη με τον άνδρα της για τέσσερα χρόνια και είχαν μαζί έναν γιο. Το ζευγάρι εθίστηκε στα ναρκωτικά και, τα προβλήματα που αντιμετώπισαν έκαναν αναγκαία την προσπάθεια απεξάρτησης.  Ενώ η Kaitlin κατάφερε ν’ απεξαρτηθεί, ο Aaron πέθανε το 2016 λόγω υπερβολικής δόσης.

Η πενθούσα Kaitlin, αναζήτησε παρηγοριά στον αδελφό του Aaaron, τον Rory. Αν και ο Rory δεν τη συμπαθούσε όταν παντρεύτηκε τον αδελφό του, κάτι άλλαξε στη συνέχεια, και ήρθαν πιο κοντά.

“O θάνατος του αδελφού μου, μας έφερε πιο κοντά”

Μιλώντας στο κανάλι Truly TV, ο Rory είπε: «Της συνέβη κάτι άσχημο, όπως και σε εμένα, και καταλήξαμε να βρούμε παρηγοριά ο ένας στον άλλον».

Λίγο πριν ανακοινώσουν τη σχέση τους στις οικογένειές τους, το ζευγάρι έγραψε για τον δεσμό τους στα social media – προσελκύοντας πολλή κριτική. Οι χρήστες του TikTok, είπαν ότι «νιώθουν αναγούλα». Ο Rory συμπληρώνει: «Ανακάλυψα μια πλευρά της που δεν ήξερα».

«Ο Rory ερχόταν να με βλέπει τα Σαββατοκύριακα και έτσι ήρθαμε πιο κοντά», συμπληρώνει η Kaitlin. Ο Rory συνεχίζει: «Σίγουρα ήμασταν διστακτικοί όταν ήρθε η ώρα να μιλήσουμε στους δικούς μας. Δεν θέλαμε να πιστέψουν ότι έχουμε ξεχάσει τον Aaron».

“Δεν ελέγχεται η καρδιά”

Η μητέρα του Aaaron και του Rory ποτέ δεν φαντάστηκε ότι η Kaitlin και ο Rory θα συναντηθούν ποτέ ξανά. «Στην αρχή, σκέφτηκα πώς μπορεί να ένιωθε ο Aaron – δεν θα το ήθελε».

Με το πέρασμα του χρόνου όμως, κατέληξε να στηρίζει τη σχέση. «Δεν μπορείς να ελέγξεις το συναίσθημα», είπε στο podcast «Love Don’t Judge».

Η Kaitlin, ιδιοκτήτης ανθοπωλείου, εξηγεί ότι, στην αρχή ένιωθε ενοχές για τη σχέση της, αλλά πλέον η αρνητικότητα των χρηστών του διαδικτύου, δεν τους επηρεάζει.

Ο  Rory και η  Kaitlin είναι μαζί επτά χρόνια, έχουν δύο παιδιά μαζί, ενώ μεγαλώνουν  και τα παιδιά από προηγούμενες σχέσεις τους.

O γιος της Kaitlin, o Camden, ήταν δύο χρονών όταν πέθανε ο πατέρας του. Ο Rory λέει: «Με την Kaitlin κουβεντιάσαμε αν ο Camden μπορεί να με φωνάζει μπαμπά και το ήθελε. Το πρόσωπό του φωτίστηκε και από τότε με λέει μπαμπά».

Περιγράφοντας τη σχέση τους, ο Rory λέει: «Νιώθω ότι ταιριάζουμε». Η Kaitlin κοινοποιεί συχνά αστεία βίντεο από την καθημερινότητά τους στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις