Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Εφιάλτης στο υπνοδωμάτιο: Oικογένεια ανακάλυψε δύο δηλητηριώδη φίδια κάτω από κρεβάτι – Δείτε Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 2.500 likes και περίπου 234.000 προβολές.


 Μια οικογένεια στην Ινδία βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν εφιάλτη, όταν ανακάλυψε δύο δηλητηριώδη φίδια κάτω από το κρεβάτι τους.

Τα φίδια, τα οποία αναγνωρίστηκαν ως Bungarus walli, ήταν μπλεγμένα μεταξύ τους, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα – αν το παρακολουθείς σε απόσταση.

Ένας υπάλληλος της Ινδικής Δασικής Υπηρεσίας (IFS) μοιράστηκε στο X το βίντεο που έγινε γρήγορα viral, αποκαλύπτοντας ότι ένα μέλος της ομάδας του έλαβε τα μεσάνυχτα μια επείγουσα κλήση για βοήθεια.

«Ένα από τα καλύτερα στελέχη μας έλαβε μια επείγουσα κλήση από ένα χωριό αργά το βράδυ. Φανταστείτε δύο εξαιρετικά δηλητηριώδη Wall’s Krait να είναι “κλειδωμένα” σε μια μονομαχία μέσα στο υπνοδωμάτιο κάποιου», έγραψε στην ανάρτησή του.


Τα φίδια Bungarus walli, γνωστά και ως Wall’s krait, πήραν το όνομά τους από τον Βρετανό ερπετολόγο Frank Wall και ανήκουν στα πιο δηλητηριώδη είδη φιδιών που συναντώνται στη βόρεια Ινδία, το Μπανγκλαντές, το Μπουτάν και το Νεπάλ.

Το βίντεο δείχνει τα φίδια να στροβιλίζονται κάτω από το κρεβάτι, ενώ οι κάτοικοι του σπιτιού καταγράφουν το περιστατικό από ασφαλή απόσταση έξω από το σπίτι.

Χρήστες του διαδικτύου επιβράβευσαν με τα σχόλιά τους την Ινδική Δασική Υπηρεσία για την άμεση ανταπόκρισή της και τη διαχείριση του περιστατικού. Ένας χρήστης σχολίασε: «Ευχαριστούμε όλη την ομάδα για την ασφαλή απελευθέρωση αυτού του όμορφου και αθώου πλάσματος. Πάντα περήφανος για την ομάδα προστασίας των ζώων».

Παράλληλα, άλλοι χρήστες συζητούσαν αν τα φίδια ζευγάρωναν ή πάλευαν.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 2.500 likes και περίπου 234.000 προβολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις