Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

NEOTEPA: Τέμπη: Δεν επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γεράσιμος – H δήλωση του πατέρα του


 Σε κέντρο αποθεραπείας στο Μιλάνο και όχι στην Ελλάδα θα μεταφερθεί τελικά από τη Βοστώνη όπου ακόμη νοσηλεύεται, ο 22χρονος Γεράσιμος, ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι της τραγωδίας στα Τέμπη - Η ανακοίνωση του δικηγόρου του

Ανατροπή στην υπόθεση του νεαρού Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ο πατέρας του φοιτητή Διονύσης Γεωργιάδης, δια μέσου του δικηγόρου του Λουκά Αποστολίδη διαψεύδει το γεγονός ότι ο Γεράσιμος θα επιστρέψει στην Ελλάδα, δίνοντας νέα διάσταση στο ζήτημα.

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα το πρωί της Τρίτης 22/10, είχε διαρρεύσει η πληροφορία, ότι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, επρόκειτο να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά τη νοσηλεία του στις ΗΠΑ.

«Δεν επιστρέφει στην Ελλάδα τελικά ο Γεράσιμος»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Γεράσιμος δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά θα μεταφερθεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο στο Μιλάνο.

«Όπως ενημερώθηκα από τον πατέρα του Διονυση Γεωργιάδη, ο γιος του Γεράσιμος βρίσκεται στο Νοσοκομείο στην Αμερική. Δεν έρχεται Ελλάδα. Το ταξίδι του θα είναι για Μιλάνο. Εδώ και μήνες έχει υπάρξει επικοινωνία του με τη διοίκηση ενός εξειδικευμένου Νοσοκομείου στο Μιλάνο, για να μεταφερθεί ο Γεράσιμος εκεί. Είναι ίσως από τα μοναδικά στο κόσμο Νοσοκομεία, που μπορεί να συμβάλλουν στην αποκατάσταση της υγείας του Γεράσιμου», αναφέρει ο κ. Αποστολίδης σε ανακοίνωσή του.

Το πότε θα μεταφερθεί από την Αμερική στο Μιλάνο είναι ζήτημα που θα καθορίσουν οι διοικήσεις των δύο Νοσοκομείων και ασφαλώς του ιατρικού προσωπικού, προσθέτει.

Ο Γεράσιμος δεν έρχεται Ελλάδα θα μεταφερθεί απ’ευθείας στο Μιλάνο. Ο πατέρας του Διονύσης μεταβαίνει στο Μιλάνο για να επισκεφθεί το Νοσοκομείο και να ενημερωθεί σχετικά, σημειώνει.

Η δήλωση του πατέρα του Γεράσιμου

«Μονάχη έγνοια μου και της οικογένειας και των παιδιών μου η υγεία του Γεράσιμου. Παρακαλώ τα ΜΜΕ να σεβασθούν τον αγώνα για τη ζωή που δίνει ο Γεράσιμος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους γιατρούς, που μας συμπαραστέκονται και προσεύχονται για την υγεία του παιδιού μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις