Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

NEA Κόντρα Ακρίτα – Πολάκη: «Το ξεστόμισες αυτό;» – «Kομμένες οι αηδίες»


 Νέα κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτήν την φορά ανάμεσα στον υποψήφιο για την προεδρία του κόμματος, Παύλο Πολάκη και την βουλευτή Επικρατείας, Έλενας Ακρίτα, με αφορμή τα όσα είπε ο πρώτος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα κάλεσε τον Παύλο Πολάκη να απαντήσει αν είπε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την φράση «Αυτό το ΠΡΑΜΑ πρόεδρος δεν βγαίνει. Όσα λέει και κάνει ο Κασσελάκης μοιάζουν με τον αδολφοχιτλερισμό».

«Αλήθεια το ξεστόμισες αυτό, Παύλο Πολάκη;» ανέφερε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής Χανίων απάντησε με σχόλιο, λέγοντας ότι «κυκλοφορούν διάφορα» για τα όσα είπε, και παρέθεσε την τοποθέτησή του στην ΠΓ. Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Επειδή κυκλοφοράνε διάφορα για αυτά που είπα στην πολιτική γραμματεία… Τα ακριβή λόγια ήταν :

Συμφωνώ με την εισήγηση γιατί αυτά που είπε στις συνεντεύξεις του είναι απαράδεκτα και αποκρουστικά. Η αναφορά πως ντρέπεται να χάσει από βουλευτή του, δείχνει έναν εγωπαθή νάρκισσο και η αναφορά περί συμμετοχική αμεσοδημοκρατίας δείχνει αδολφοχιτλερισμό. Για να λέμε όλη την αλήθεια, εσείς οι 87, την έχετε κάνει τη μ@@@ με τον αποκλεισμό και τώρα το παίζει πληγωμένος – παραπονεμένος πρίγκηπας. Αν έρθει κανονικό κόσμος να ψηφίσει, αυτός ο νάρκισσος δεν θα βγει πρόεδρος. Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διώξει κόσμο και κάποιοι από τους “87” με τις συνεντεύξεις τους κάνουν το ίδιο.

Θέλω οπωσδήποτε να προστεθεί στο κείμενο της απόφασης σήμερα αναφορά στα Ελληνοτουρκικά και στα μυστικά παζάρια του Μητσοτάκη που είναι απαράδεκτα και επίσης αναφορά στις κινητοποιήσεις των υγειονομικών. Τέλος να πω πως ενώ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Νέα Αριστερά ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας μου σήμερα από τη μήνυση του Γεωργιάδη και είχαμε και τρία “παρών” από ανεξάρτητους, η Λινού ψήφισε “ναι” στην άρση. Το αναφέρω για να πέφτουν τελείως οι μάσκες για τον ρόλο της κύριας που έδινε συγχαρητήρια στον Άδωνι τον Γενάρη».

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε κάτω από το σχόλιο του Παύλου Πολάκη και του του έθεσε το ερώτημα «ποιος είναι ο κανονικός κόσμος ακριβώς»;

Ο βουλευτής Χανίων απάντησε εκ νέου  λέγοντας: «Έλα κομμένες οι αηδίες!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις