Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

«Το βρήκαμε»! Καθηγητής που έχει συνεργαστεί με την NASA λέει πως ίσως υπάρξουν αποκαλύψεις για «εξωγήινη ζωή»


 Μέσα σε ένα μήνα παράλληλα με τις αμερικανικές εκλογές

Ο Βρετανός ακαδημαϊκός καθηγητής, Simon Holland, ο οποίος φέρεται να έχει μεγάλη εμπειρία από την συνεργασία με τη NASA σε έργα όπως η παρακολούθηση αστεροειδών που απειλούν την Γη, είναι πεπεισμένος ότι βρίσκεται προ πρωτοποριακών αποκαλύψεων!

Μιλώντας στο The Mirror, ο Holland αποκάλυψε: «Βρήκαμε μια μη ανθρώπινη εξωγήινη νοημοσύνη στον γαλαξία μας και οι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν».

Σύμφωνα με τον καθηγητή, ειδικοί του έργου Breakthrough Listen τον ενημέρωσαν ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν ειδήσεις μέσα σε έναν μήνα που πιθανόν να συμπέσουν χρονικά με τις εκλογές των ΗΠΑ, υποδεικνύοντας συγκεκριμένα στοιχεία για εξωγήινες μορφές ζωής.

Το Breakthrough Listen είναι ένα έργο για την αναζήτηση έξυπνων εξωγήινων επικοινωνιών στο Σύμπαν. Με χρηματοδότηση 100 εκατομμυρίων δολαρίων σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, παρουσιάζεται ως η πιο ολοκληρωμένη αναζήτηση για επικοινωνίες εξωγήινων μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τον Holland, οι ερευνητές που σχετίζονται με το εγχείρημα που εδρεύει στην Οξφόρδη μπορεί να έχουν ήδη απαραίτητες αποδείξεις για εξωγήινα σήματα που αναχαιτίστηκαν από το τηλεσκόπιο Parkes στην Αυστραλία.

Το ίδιο ισχυρίστηκε ο Holland και στην Daily Mail λέγοντας πως τα τηλεσκόπια στη Γη έχουν βρει στοιχεία ευφυούς εξωγήινης ζωής και η απόδειξη θα κυκλοφορήσει σε λιγότερο από ένα μήνα!

Μόνο ο Λιακόπουλος έχει περιγράψει ξεκάθαρα και βάσει πηγών ποιοι είναι οι δήθεν εξωγήινοι! Η μυθιστορία της γης δεν μιλά για εξωγήινους αλλά για άλλα πλάσματα, τα οποία έζησαν ανάμεσα στους ανθρώπους ή τους κυβέρνησαν/ελέγχουν και δεν ήταν μόνο αγάλματα αλλά «ζωντανές» υπάρξεις, όπως και για τεχνολογία που προϋπήρχε! Διαβάστε οπωσδήποτε το “Το τέταρτο σενάριο” του Δημοσθένη Λιακόπουλου για να καταλάβετε ακριβώς τι ετοιμάζουν και μάλιστα παράλληλα με τις αμερικανικές εκλογές, καθώς πολλά σενάρια για τον πλανήτη τρέχουν ταυτόχρονα!

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις