Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

ΗΠΑ: Mεθυσμένος οδηγός παραλίγο να χτυπήσει την Κάμαλα Χάρις – Μπήκε ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο

 


Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Μιλγουόκι, όταν ένας οδηγός, που φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, παραλίγο να χτυπήσει την αυτοκινητοπομπή της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις.

Ο 55χρονος άνδρας, κάτοικος της περιοχής, μπήκε ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο I-794 και πέρασε δίπλα από την πομπή της Χάρις σε πολύ μικρή απόσταση, σύμφωνα με το κανάλι WISN 12.



Ο άνδρας οδηγούσε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, καθώς το πρώτο όχημα της αυτοκινητοπομπής τον προσπέρασε, ενώ ακολούθησαν περισσότερα από δώδεκα άλλα οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του οχήματος που μετέφερε την Αντιπρόεδρο προς το αεροδρόμιο.

Το τελευταίο όχημα της πομπής, που οδηγούσε ένας αναπληρωτής σερίφης της κομητείας Μιλγουόκι, σταμάτησε τον οδηγό που κινούνταν ανάποδα και τον συνέλαβε αφού εκείνος απέτυχε σε πολλαπλά αλκοτέστ, όπως ανέφερε το τοπικό κανάλι ABC.



Ο οδηγός, ο οποίος φαινόταν μπερδεμένος, εξέφρασε την έκπληξή του όταν ο αστυνομικός του ανέφερε ότι «παραλίγο να συγκρουστεί με όχημα της αυτοκινητοπομπής της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ».

Σύμφωνα με την αναφορά της σύλληψης, ο άνδρας δεν θυμόταν πώς μπήκε στον αυτοκινητόδρομο και ότι παραλίγο να χτυπήσει άλλο όχημα.

«Επίσης δήλωσε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις ή οποιονδήποτε σχετίζεται με την εκστρατεία της», αναφέρει η έκθεση.

Στο όχημα του δράστη βρέθηκε και ένα ανοιχτό κουτάκι μπύρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες των Αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.

Ο άνδρας συνελήφθη με κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και δευτέρου βαθμού απερίσκεπτη έκθεση σε κίνδυνο, ενώ κρατήθηκε στη φυλακή χωρίς δυνατότητα καταβολής εγγύησης.

Η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ ανέφερε ότι είναι ενήμερη για το περιστατικό και ευχαρίστησε το γραφείο του σερίφη για τη σύλληψη του οδηγού. Σημειώνεται ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί από το συμβάν.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία, Χάρις, βρισκόταν στο Ουισκόνσιν για προεκλογική εκδήλωση, μαζί με την Ρεπουμπλικανή πρώην βουλευτή Λιζ Τσένι, στην πόλη Μπρούκφιλντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις