Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Απατά την γυναίκα του με την αδελφή της – «Πάντα μου άρεσε, από ένα φιλί στην κουζίνα ξεκίνησε - Mία παθιασμένη σχέση»

 


Ένας άνδρας, ο Brian και η κουνιάδα του, η Kate, κατέληξαν να φιλιούνται στην κουζίνα, με τις κουρτίνες τραβηγμένες και ενώ τα παιδιά τους έπαιζαν έξω. Μιλούσαν για τα προβλήματα στις σχέσεις τους και πόσο τους έχουν καταβάλλει. Παρασυρμένοι και με πλήρη επίγνωση ότι δεν ήταν σωστό, το παράνομο ζευγάρι κατέληξε να φιλιέται για ώρα.

Δεν το πίστευαν, ότι ύστερα από 15 χρόνια έμμεσου φλερτ, το ζευγάρι βρήκε το κουράγιο να το παραδεχτεί.

Ο Brian, ο οποίος χρησιμοποιεί ψευδώνυμο, δεν μετανιώνει, όπως και η κουνιάδα του. Ωστόσο, ομολόγησε την πράξη του στο διαδίκτυο, στο κοινωνικό δίκτυο Reddit.

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση, ο άνδρας έγραψε: «Η γυναίκα μου και εγώ γνωριστήκαμε όταν ήμασταν 18 ετών….τότε η αδελφή της είχε γνωρίσει και τον δικό της άνδρα».


«Πάντα νιώθαμε αμοιβαία έλξη»

«Η αδελφή της είναι 37 και εγώ 32. Ανάμεσα μας υπήρχε πάντα  έντονη σεξουαλική ένταση. Τα υπονοούμενα γίνονταν ολοένα και περισσότερα»

«Κάποια στιγμή, ενώ και οι δύο είχαμε σχέσεις, μου είπε ότι είχε σκοπό να χωρίσει και πως ευχόταν να υπήρχε και άλλος σαν εμένα».

«Συνέχισε να λέει τέτοια για πολύ καιρό»

Πλέον έχουν και οι δύο τους από δύο παιδιά. Ο άνδρας συνεχίζει: «Ο άνδρας της δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί της εδώ και δύο χρόνια».

«Αντίστοιχα, και η γυναίκα μου δεν ήθελε να κάνει  σεξ μαζί μου για τρία ή τέσσερα χρόνια». «Και όταν το κάνουμε, είναι βαρετό».

«Ο άνδρας της ήταν στη δουλειά, η γυναίκα μου στο κομμωτήριο και τα παιδιά έπαιζαν στον κήπο».

«Μία μέρα άρχισα να το συζητάω με την κουνιάδα μου. Της εξομολογήθηκα πόσα χρόνια έχω να έρθω κοντά με κάποια γυναίκα».

Oι αποκαλύψεις από τον ανώνυμο άπιστο

«Η γυναίκα απάντησε λέγοντας ότι και εκείνη είχε επτά μήνες να κάνει σεξ»

 «Ήμασταν στην κουζίνα, οι κουρτίνες τραβηγμένες. Πήρα την απόφαση και τη φίλησα».

«Ανταποκρίθηκε και καταλήξαμε να φιλιόμαστε για δέκα λεπτά».

«Χαμογέλασε και με ρώτησε: πόσο καιρό το σκεφτόσουν;»

«15 χρόνια», της απάντησα. Εκείνη είπε «και εγώ». Μετά μου είπε πως, δεν χρειάζεται να το μάθει κανένας και εγώ συμφώνησα.

«Το ίδιο βράδυ, μου έστειλε  μήνυμα και μου έγραψε ότι σκεφτόταν αυτό το φιλί και πόσο της άρεσε επειδή ήταν λάθος».

Ανταλλάσσαμε μηνύματα για περίπου μία ώρα. Καταλήξαμε να μιλάμε για τις φαντασιώσεις μας. Της ζήτησα, την επόμενη φορά που θα βάλει φόρεμα ή φούστα, να μην φορέσει εσώρουχο και χάνουμε χρόνο.

«Μου απάντησε πως, ο λόγος που μιλάμε έτσι, είναι επειδή θέλουμε σεξ».

«Μετά από μια εβδομάδα, περνούσα με τα παιδιά από εκεί, στις έξι κάθε απόγευμα. Ο άνδρας της δουλεύει 7 με 7 και θέλει μισή ώρα μέχρι να φτάσει σπίτι».

«Η γυναίκα μου ήταν για ψώνια με την μητέρα τους».

 «Την πλησίασα και φορούσε πολύ κοντό σορτς. Δεν ήξερα αν το είχε φορέσει επίτηδες ή αν ήταν τυχαίο. Τα παιδιά έπαιζαν στην αυλή».

«Κοιταχτήκαμε και καταλάβαμε αμέσως. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε».

Συναντιέται με την αδελφή της γυναίκας του 2-3 φορές την εβδομάδα

Ο κουνιάδος της περιγράφει πως την οδήγησε στο μπάνιο, όπου έκαναν σεξ. Από τότε, έγινε συνήθεια. Συναντιούνται δύο ή τρεις φορές της εβδομάδα, όποτε μπορούν.

Έχουν κάνει σεξ στα σπίτια τους, τα αυτοκίνητα, και μία φορά στην τουαλέτα ενός εστιατορίου.

«Δεν μετανιώνω γι’ αυτό καθόλου, ούτε και εκείνη. Τίποτα δεν έχει αλλάξει στις οικογένειές μας…απλά και οι δύο κάνουμε το σεξ που αξίζουμε. Δεν έχω καμία πρόθεση να σταματήσω να κάνω σεξ μαζί της. Οπότε ναι. Αυτή είναι η εξομολόγησή μου.»

Τα σχόλια των αναγνωστών για την παράνομη σχέση

Η δημοσίευση τράβηξε την προσοχή των αναγνωστών, με πολλούς να σπεύδουν στα σχόλια για να μοιραστούν τις σκέψεις τους.

Κάποιος έγραψε: «Αυτό είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που θα σας στοιχειώσουν. Δεν το αισθάνεσαι τώρα, αλλά θα σε στοιχειώσει».

Σταμάτα αυτό που κάνεις. Είτε να την χωρίσεις είτε να κάνεις κάτι για να διορθώσεις τον γάμο σου.

«Νομίζεις ότι είσαι απίστευτος. Οι ενέργειές σου δεν ταιριάζουν με αυτό που πιστεύετε πως είστε.»

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Τραγικό πράγμα όταν έχεις παιδιά… Τα λάθη σας τους επηρεάζουν. Αν / όταν τα παιδιά σας ανακαλύψουν, θα έχουν τραύματα για όλη τους τη ζωή».

«Σταματήστε να απατάτε και είτε επισκεφθείτε ειδικό ή  χωρίστε»

Ένας τρίτος είπε: «Ήμουν παντρεμένος κάποτε, ένιωθα εγκατάλειψη. Εννοώ ότι κοιμήθηκα με…….. περίπου άλλες 15 γυναίκες. Η σύζυγος δεν το έμαθε ποτέ ευτυχώς, αλλά συνέβη.

«Για όνομα του Θεού, πολύ ωραίος εμφανισιακά και καμία τους δεν ήταν πόρνη  (θεωρώ ότι η σκέψη του να πληρώσω κάποιον για να κάνω σεξ είναι υπερβολικά ανατριχιαστική).

«Έχω σταματήσει πλέον. Βασικά σκέφτηκα να γράψω ένα πως να βοηθήσω τους άλλους, αλλά αποφάσισα να μην το κάνω γιατί δεν βοηθούσε. Όπως και να έχει, είναι πάντα εύκολο να απιστείς, είναι καινούριο, συναρπαστικό, κάνει την καρδιά σου να χτυπάει, τα πάντα. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο όταν σε εξαπατούν. Σε γεμίζει με αμφιβολία, ανησυχία, λύπη, ωμή αγωνία». 

«Ήμουν και είμαι άτιμος για όσα έκανα. Τότε δεν είχα μετανιώσει, το μετανιώνω τώρα».

«Αν, την ενέργεια που έδινα στις εξωσυζυγικές σχέσεις, την αφιέρωνα στον γάμο μου, τότε θα ήμουν σε καλύτερη μοίρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις