Η Συνταγή είναι από Μένια Στεφοπούλου – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για ένα κουτί κανελόνια πήρα ένα μεγάλο στήθος κοτόπουλοκαι το έβρασα πολύ καλά και το ψιλό κοψα έβαλα 200 γραμμάρια κεφαλοτύρι 100 γραμμάρια γκούντα τριμμένο μισή κόκκινη πιπεριά λίγο πιπέρι και λίγα φυλλαράκια μαϊντανό ψιλοκομμένα αυτά είναι η γέμιση για τα κανελόνια για την μπεσαμέλ
έβαλα ένα λίτρο γάλα να ζεσταθεί καλά μαζί με 2 χτυπημένα αυγά 1 κύβο κότας αλάτι πιπέρι μόλις ζεστάθηκε το γάλα μου έλιωσα 4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ με λίγο νερό το έριξα μέσα και ανακάτεψα μέχρι να πήξει η μπεσαμέλ μου πρόσθεσα λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο και μία κουταλιά βούτυρο σε ένα πυρέξ γέμισα τα κανελόνια με τη γέμιση τους έριξα από πάνω μία κρέμα γάλακτος 200 ml και από πάνω έβαλα την μπεσαμέλ ζεστη ( αν φοβάστε ότι ο φούρνος σας είναι δυνατός και θα πάρουν χρώμα γρήγορα χωρίς να έχουν προλάβει να ψηθούν τα κανελόνια μαζί με την κρέμα γάλακτος ανακατέψτε και μισό ποτήρι χλιαρό νερό και ρίξτε το στα κανελόνια .
εγώ σήμερα έβαλα από το ζωμό που έβρασα το κοτόπουλο
λίγο τυράκι τριμμένο από πάνω και το έψησα στους 190 αντιστάσεις
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ! Καλή επιτυχία αν δοκιμάσετε να την φτιαξετε!!
Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα μας Θυμηθείς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.