Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Mατίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Όσο περνάνε οι ημέρες, είναι υπέρ της ασθενούς»

 


Τα νεότερα για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας, μετέφερε η Ματίνα Παγώνη μέσα από δηλώσεις της, την Πέμπτη (10/10) στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό».

Η 86χρονη τραγουδίστρια παραμένει στο νοσοκομείο, «Υγεία» και συγκεκριμένα στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εξήγησε, πως η συγκεκριμένη περίπτωση ασθενούς απαιτεί αρκετό χρόνο για τη μεταφορά σε απλό δωμάτιο, κάτι που θα αποφασίσουν στο επόμενο διάστημα οι γιατροί της Μαρινέλλας.

Τα νεότερα για την υγεία της τραγουδίστριας

«Δεν χρειάζονται κάθε ημέρα ανακοινωθέντα, δεν υπάρχει λόγος. Υπάρχει εξαιρετική ιατρική ομάδα, που την παρακολουθεί και αποφασίζει βάσει της κλινικής της εικόνας. Από αυτά που μαθαίνουμε, η Μαρινέλλα παραμένει στην εντατική. Νομίζω, ότι όσο περνάνε οι ημέρες, είναι υπέρ της ασθενούς, έτσι συμβαίνει, θέλει πολύ χρόνο.

Σε δεύτερη φάση, θα πρέπει να βγει από την εντατική και να μπει σε ένα δωμάτιο. Αυτό θα το αποφασίσουν οι γιατροί της. Οι γιατροί της ξέρουν με βάση τα στοιχεία των εξετάσεων, πότε πρέπει να βγει από τη μονάδα», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις