Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Απάτησε την γυναίκα του με την μητριά της και το έχει Mετανιώσει – «Eίναι ανήθικο, η σύζυγός μου έπαιζε με το παιδί μας στον κάτω όροφο»


 Η απιστία μπορεί να διαλύσει κυριολεκτικά έναν γάμο. Πόσω μάλλον, αν η απιστία γίνει με κάποιο μέλος της οικογένειας.

Αυτό ακριβώς συνειδητοποίησε ότι είχε κάνει ο 23χρονος Dan. Είχε κάνει σεξ με την μητριά της γυναίκας του, ένα βράδυ που μέθυσαν με τεκίλα, όσο η γυναίκα του έπαιζε με το παιδί τους στον κάτω όροφο.

Ο Dan (ψευδώνυμο) αναφέρει πως, είναι παντρεμένος με μια γυναίκα, με την οποία έχουν μια μικρή κόρη.

«Πώς γίνεται να σώσω τον γάμο μου μετά από μια νύχτα σεξ με την μητριά της;» διερωτήθηκε επικοινωνώντας με το YouTube chat show του Δρ John Delony στο YouTube chat show που ασχολείται με τις ανθρώπινες σχέσεις.

«Έφυγε το μπικίνι της»

Εξηγώντας ακριβώς τι συνέβη, ο Dan συνέχισε: «Είναι μια κατάσταση παράλογη».

«Τα πίναμε παρέα, τελειώσαμε ένα μπουκάλι τεκίλα, οι τρεις μας. Κάποια στιγμή, στο διαμέρισμα μείναμε μόνο εγώ και η μητριά της γυναίκας μου. Η γυναίκα μου κατέβηκε κάτω με τα παιδιά και κολυμπούσαν.

Την μητριά, την είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ. Την ξύπνησα επειδή την ζητούσαν από τη δουλειά».

Ο άνδρας περιγράφει: «Έτσι όπως σηκώθηκε, της έφυγε το πάνω μέρος από το μπικίνι. Το ξαναφόρεσε αλλά εγώ το συνέχισα μετά…».

«Είπα στη γυναίκα μου ότι έκανα κάτι ανήθικο. Δεν μπορούσα να το εξηγήσω. Πάντα κορόιδευα τους άνδρες που φέρονταν έτσι».

«Ειλικρινά, είναι ό,τι πιο ατιμωτικό θα μπορούσες να κάνεις. Είναι ό,τι πιο τιποτένιο μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος», σχολίασε ο Δρ John Delony.

«Ήταν η πιο ηλίθια απόφαση που έχω πάρει, το μεγαλύτερο λάθος μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Προσπαθώ πολύ να συγχωρήσω τον εαυτό μου. Η γυναίκα μου και εγώ απλά συγκατοικούμε τώρα, αλλά έχουμε κρατήσει τα προσχήματα.  Σε καμία περίπτωση δεν είχαμε τον τέλειο γάμο, αλλιώς δεν θα γινόταν αυτό», παραδέχθηκε.

Ένας διαλυμένος γάμος

Όταν ρωτήθηκε, αν θεωρεί ότι η γυναίκα του εξακολουθεί να τον θέλει, ο Dan απάντησε: «Τώρα είναι έξαλλη».

«Είμαστε αυτοκόλλητοι από τα 17 μας. Χάσαμε τον εαυτό μας στη σχέση αυτή. Γίναμε ζευγάρι πολύ σύντομα, συζήσαμε και κάναμε αμέσως το παιδί, όλα αυτά στα 18 μας. Όλη η ζωή μας είναι ο γάμος και το παιδί μας».

«Δεν έπρεπε να συμβεί. Δεν προσπαθώ να δικαιολογηθώ. Θέλω η οικογένεια μου να καταλάβει πόσο πολύ έχω μετανιώσει. Δεν μπορώ να φανταστώ να γυρίζω στο σπίτι και να μην βλέπω τα βράδια την κόρη και τη γυναίκα μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη γυναίκα και την κόρη μου», εξομολογείται.

«Διέλυσα τον γάμο μας»

Ο άνδρας έφυγε για δύο εβδομάδες από το σπίτι και στη συνέχεια, κοιμόταν στον καναπέ. Ο Dan εξηγεί ότι, επέστρεψε στο κρεβάτι τους μόλις πριν από δύο μήνες.  «Έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Έχουμε καλές και κακές μέρες.  Έχουμε καταφέρει να βγαίνουμε έξω, να διασκεδάζουμε, γελάμε παρέα, είμαστε κοντά, την αγκαλιάζω, την φιλάω. Άλλες φορές δεν θέλει να με πλησιάζει, κάτι που το καταλαβαίνω απόλυτα».

Ο John Delony, του πρότεινε: «Πρέπει να μιλήσεις με τη γυναίκα σου και να παραδεχτείς ότι πέταξες τον γάμο σας στα σκουπίδια. Εξήγησέ της ότι το μόνο που ονειρεύεσαι, είναι να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου μαζί της».

«Πες της ότι της δίνεις όσο χρόνο χρειαστεί. Φύγε για έναν μήνα από το σπίτι, ανάλαβε τους λογαριασμούς και άφησέ την να ηρεμήσει».

«Δεν μπορείς να αλλάξεις αυτό που έκανες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να φερθείς τίμια από εδώ και πέρα. Πρέπει να δεις τα πράγματα από την μεριά της. Αυτή, εκτός από εσένα, προδόθηκε και από την μητριά της. Έχασε τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις