Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Mία πολύ τυχερή περίοδος αρχίζει για 3 ζώδια – «Η αγάπη είναι το μυστικό»

 


Τρία ζώδια θα εισέλθουν σε μια πιο τυχερή εποχή με την Αφροδίτη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στις 4 Οκτωβρίου.

Από τις αρχές Οκτωβρίου, διαπιστώσαμε ότι τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για μας και αισθανόμαστε ευγνώμονες για την καλή τύχη μας. Αστρολογικά, το τρίγωνο στον Κρόνο  μας φέρνει τύχη, βοηθώντας μας να βρεθούμε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή.

Για τρία ζώδια, θα δούμε ότι αυτή είναι μια «τυχερή περίοδος». Με άλλα λόγια, η διαχείριση του χρόνου και ο σωστός συγχρονισμός, παίζουν καθοριστικό ρόλο, και ευτυχώς, ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

Ο Κρόνος μας προσφέρει αυτήν την αίσθηση του συγχρονισμού. Γνωρίζουμε ότι αν δεν ανοίξουμε την αγκαλιά και την καρδιά μας σε αυτό που είναι καλό και αληθινό για εμάς, θα χάσουμε αυτό που μας αξίζει.

Ωστόσο, η ενέργεια της Αφροδίτης μας προσελκύει και μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό που θα αντιλαμβανόμαστε ως καλή τύχη, προέκυψε λόγω της θετικής ενέργειας που τη συνοδεύει. Για άλλη μια φορά, όλα καταλήγουν στην αγάπη. Η αγάπη είναι το μυστικό και φέρνει αυτή την τυχερή περίοδο για τρία ζώδια.

Μία πολύ τυχερή περίοδος αρχίζει για 3 ζώδια

  • Ταύρος,
  • Παρθένος,
  • Αιγόκερως

Ταύρος

Αν ξυπνήσετε νιώθοντας μεγαλύτερη έμπνευση, ξεκινά μια τυχερή εποχή, Ταύρε. Αυτό που θα δείτε να συμβαίνει κατά τη διάρκεια της σημερινής διέλευσης της Αφροδίτης, είναι ότι τα πράγματα φαίνονται ευκολότερα για σας. Δεν είστε τόσο αγχωμένος.

Αισθάνεσαι σαν να μπορούσες να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα.

Λόγω της Αφροδίτης στον Κρόνο, μπορείτε εύκολα να μεταφράσετε την ιστορία του παρελθόντος σου με τέτοιο τρόπο ώστε να τη δείτε ως μάθημα, από όπου αντλείτε σοφία.

Μπορείτε να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε με την ενέργεια του Κρόνου – χωρίς υπερβολές.

Αυτό που βλέπετε μπροστά σας είναι μια επιλογή, και μεγάλο μέρος αυτής της επιλογής έχει να κάνει με το τι κάνετε με αυτό που έχετε. Ή  θα κάνετε το καλύτερο…Ή το χειρότερο, και εσείς, ως Ταύροι, δεν θέλετε να έχετε καμία σχέση με κάτι αρνητικό σε αυτό το σημείο της ζωής σου. Εδώ σηματοδοτείται η αρχή μιας ευτυχισμένης εποχής για σας.

Παρθένος

Η ενέργεια του τριγώνου σας επηρεάζει,  Παρθένοι, και νιώθετε καλά καθώς ο σας και όλα κυλούν ομαλά.

Υπάρχει μια αίσθηση ικανοποίησης στον αέρα, και νιώθετε αρκετά καλά.

Μπορεί να νιώσετε ότι η επίτευξη των μεγάλων στόχων είναι εφικτή στις 4 Οκτωβρίου, ή απλά μπορεί να θέλετε να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε όλα όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια σας.

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης υπενθύμισης αυτήν τη στιγμή, και αυτό που σας θυμίζει είναι ότι δεν ήρθατε εδώ εύκολα.

Ωστόσο, είστε εδώ και η ζωή είναι όμορφη, έτσι όταν η  Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, μπορείτε να δείτε αυτήν τη μέρα ως κάτι που πρέπει να τιμήσει, καθώς είναι μια πολύ καλή μέρα και το εκτιμάτε.

Αυτή η στάση σας είναι τόσο καλή που αρχίζει να αναδιαμορφώνει τον κόσμο σας, και μόλις ξεκινήσει, δεν θα γυρίσει πίσω.

Το μόνο που θα μπορέσετε να πείτε γι ‘αυτό είναι ότι αυτή είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα και ότι αισθάνεστε πως θέλετε να συνεχίσει αυτή η εύνοια της τύχης.

Αιγόκερως

Πρώτα απ’ όλα, αγαπάτε τον Οκτώβριο, για όλους τους λόγους που πρέπει.

Ο φθινοπωρινός αέρας αρχίζει να γίνεται οικείος, και εσείς, ως άτομο του χειμώνα, αισθάνεστε σαν να σας διακατέχει πραγματική δύναμη…Ειδικά στις επιχειρήσεις, και πιθανώς στην αγάπη.

Η αγάπη είναι πάντα ένα μέρος της συμφωνίας του Οκτωβρίου για σας, και αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε σαν να είστε έτοιμοι να ευνοηθείτε από κάποια μεγάλη τύχη, έχει επίσης να κάνει με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Φαίνεται ότι κάτι αλλάζει…Προς το καλύτερο, και όλοι σας θέλετε να κάνετε κάτι γι’ αυτό.

Σήμερα κινείστε με περισσότερη χάρη και στιλ από ό, τι πριν, όπως αισθάνεστε πιο ολοκληρωμένη τώρα. Αυτή είναι μια πολύ τυχερή αρχή για εσάς, Αιγόκεροι, και είναι αυτό που κάνει αυτήν τη μέρα να νιώθει τόσο εξαιρετική για σένα. Αυτήν τη στιγμή βλέπετε μόνο επιτυχία, όπου και αν εστιάσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις