Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Η απόφαση της KE για Κασσελάκη είναι άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη

 


Άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη είναι η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από την κατάθεση υποψηφιότητας για την προεδρία του κόμματος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η απόφαση ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία.

«Το όργανο συνεδρίασε το Σάββατο (12/10) με διαπιστωμένη απαρτία, παρά τις αντικαταστατικές και απαράδεκτες ενέργειες, οι οποίες αποδείχτηκαν ανεπιτυχείς» και για το λόγο αυτό «η απόφασή του αφορά τον κύριο Κασσελάκη και είναι άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη». ​

«Η φωνή μας είναι το Συνέδριο» λέει ο Κασσελάκης

Νωρίτερα, σε παρέμβασή του μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για «μειοψηφία των μελών ενός οργάνου» που «απαγόρευσε στο νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος να είναι εκ νέου υποψήφιος».

«Είναι ένα γεγονός σοκαριστικό στην ιστορία της Αριστεράς. Όμως το ανώτατο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ είναι το Συνέδριο. Αυτό θα αποφασίσει για όλα. Η φωνή μας είναι το Συνέδριο» δήλωσε.

«Ξέρετε πια ότι μια χούφτα άνθρωποι είναι ικανοί για όλα. Αν δουν ότι δεν καταφέρνουν να κερδίσουν το συνέδριο, θα το αναβάλουν και πάλι. Όμως και οι μηχανισμοί έχουν τα όρια τους» αναφέρει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις