Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Έχει στιγμές διαύγειας, μας ακούει και μας Kαταλαβαίνει»

 


Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσε συνέντευξη η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για την γιαγιά της και σπουδαία ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ, η οποία πρόσφατα πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία της.

Συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε ότι: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί η γιαγιά μου έχει βγει από το νοσοκομείο, είναι στο σπίτι! Ας πούμε ότι το ξεπέρασε όλο αυτό το περιστατικό με το εγκεφαλικό. Μπορεί κάποιες φορές να έχει στιγμές διαύγειας, να μας καταλαβαίνει, να μας ακούει και τα λοιπά».

Ακόμα, η τραγουδίστρια εξήγησε πως: «Προσπαθούμε να της μιλάμε συνέχεια και να αισθάνεται την παρουσία μας. Έχει αρκετά προβλήματα και μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή το οτιδήποτε. Ο Θεός μόνο ξέρει!».

Σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η ίδια, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Απλά πέρασα έναν φριχτό κολικό και έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο για να μου δώσουν φάρμακα. Ήταν απίστευτος ο πόνος, παιδιά, εύχομαι να μην το περάσει κανένας άνθρωπος αυτό το πράγμα. Εντάξει, είναι κάτι που έρχεται και φεύγει αυτό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.