Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Απάτησε τον παρ’ ολίγον σύζυγό της με την Kουμπάρα τους – «Το πρώτο μας φιλί ήταν κάτι μαγικό, δεν ένιωθα τύψεις»


 Μία 29χρονη γυναίκα, η Kayla από τη Φλόριντα, εξηγεί τον λόγο για τον οποίο, η απόφασή της να εγκαταλείψει τον γαμπρό στην εκκλησία – και να παντρευτεί τελικά, με την κουμπάρα τους, ήταν η καλύτερη που έχει πάρει στη ζωή της.

Τη στιγμή που ανέβαινα τα σκαλιά της εκκλησίας, ένιωθα σαν πριγκίπισσα.

Με τον πατέρα μου από την μία πλευρά και φορώντας το εντυπωσιακό μου νυφικό, έπλεα σε πελάγη ευτυχίας.

«Βλέποντας την μέλλουσα γυναίκα μου να μου χαμογελάει και ένιωσα ακόμη πιο ευτυχισμένη. Η 36χρονη Erika ήταν ο δεύτερος αρραβώνας μου σε έξι μήνες. Δεν είχα όμως την παραμικρή αμφιβολία ότι θα είμαι ερωτευμένη για πάντα μαζί της».

«Μεγάλωσα στο Χιούστον του Τέξας. Στο σχολείο, είχα πέσει θύμα bullying για την εμφάνισή μου και για την εκκεντρική μου προσωπικότητα. Πάντα ένιωθα πως είμαι στο περιθώριο. Έκανα σχέσεις με αγόρια, όμως είχα φιλήσει και κάποια κορίτσια, για να τραβήξω την προσοχή του αντίθετου φίλου, όμως δεν είχα ποτέ σοβαρή σχέση με γυναίκα. Είχα τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση άλλωστε, που ποτέ δεν πίστευα ότι θα με αγαπήσει κάποιος αληθινά».

Η σχέση με τον σύντροφό της και η γνωριμία με την κουμπάρα τους

Τον Harry, τον γνώρισε τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν πήγε στο πανεπιστήμιο, στο Χιούστον.

«Ο Harry ήταν ήσυχος  και ντροπαλός, όπως και εγώ. Ξεκινήσαμε σαν φίλοι, είχαμε τις ίδιες παρέες όμως, με τον καιρό ήρθαμε πιο κοντά και, το 2018, γίναμε τελικά ζευγάρι. Ένιωθα ασφαλής και ήρεμη. Ήξερα όμως ότι δεν ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του».

«Η σχέση μας ήταν περισσότερο φιλική παρά ερωτική. Έβλεπα ότι τα άλλα ζευγάρια είχαν περισσότερο πάθος. Δεν ένιωθα ζήλεια, καθώς η αυτοεκτίμησή μου ήταν πολύ χαμηλή και ήμουν ευχαριστημένη μ’ αυτό που είχα – έναν άνδρα που με αγαπούσε, ακόμη και αν δεν μπορούσα να πω το ίδιο για μένα».

«Τον Δεκέμβριο του 2021, δούλευα ως personal trainer. Τότε, έκανα έναν νέο φίλο, τον Dan και τον Νοέμβριο του 2022, γνώρισα τη γυναίκα του, την Erika. Μέσα σε λίγους μήνες, η Erika και εγώ γίναμε κολλητές και βγαίναμε όλοι μαζί, ζευγάρια».

« Τον Φεβρουάριο του 2023, έκανα πεζοπορία με τον Harry. Κάποια στιγμή, στην κορυφή ενός βουνού, γονάτισε, μου έδωσε το δαχτυλίδι και με ζήτησε σε γάμο».

«Ήταν μια σουρεαλιστική στιγμή και με μπέρδεψε. Πάντα ήθελα να παντρευτώ και, τον Harry, τον αγαπούσα. Ήθελα να ζήσω τη στιγμή όπου όλοι θα έβλεπαν ότι κάποιος είχε επιλέξει εμένα για γυναίκα του».

«Έχασα τη γη κάτω απ’ τα πόδια μου»

Την ίδια στιγμή, όπως περιγράφει, ένιωθε εγκλωβισμένη. «Ένιωσα ότι ο Harry ήταν η μόνη μου επιλογή. Χαμογέλασα και του είπα το «ναι». Μέσα όμως ένιωθα φυλακισμένη. Η Erika χάρηκε πολύ για εμένα. Μου αποκάλυψε ότι είχε βοηθήσει τον Harry να καταστρώσει την πρόταση γάμου. Της ζήτησα να γίνει κουμπάρα και εκείνη, δέχτηκε».

«Τέλη Αυγούστου, είχα πάει με την Erika στο σπίτι των γονιών μου για ένα πάρτι. Τότε μου είχε εξομολογηθεί πως κάποια στιγμή, είχε φιλήσει μια γυναίκαι και κατάλαβε ότι είναι γκέι. Μου είπε ότι ήθελε να χωρίσει τον Dan. Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω απ’ τα πόδια μου. Ένιωσα έντονη ζήλεια και τότε ήταν που κατάλαβα ότι είχα αισθήματα για την Erika».

«Αυθόρμητα, είπα στην Erika ότι «Θα ακυρώσω τον γάμο». Ένιωσα βαθιά ανακούφιση αλλά και πανικό. Δεν προσπάθησε να με πείσει να αλλάξω γνώμη. Ξέραμε και οι δύο ότι αυτό έπρεπε να κάνουμε».

«Την επόμενη μέρα, μίλησα στον Harry. Του ζήτησα να μου δώσει χρόνο, χωρίς να του πω τον λόγο. Ήταν αναστατωμένος και σοκαρισμένος, όμως συμφώνησε».

«Μετά από μία εβδομάδα – και τέσσερις ημέρες πριν από τον γάμο μας, στη διάρκεια των οποίων έμενα με την Erika – υποτίθεται ως φίλη – έδωσα ραντεβού με τον Harry σ’ ένα εστιατόριο».

Πώς εξομολογήθηκε στον σύντροφό της τον έρωτά της για τη κουμπάρα

«Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει. Όταν του είπα ότι είμαι ερωτευμένη με την Erika και πως θέλω να είμαι μαζί της, ο Harry ήταν σοκαρισμένος και θύμωσε. Ήταν όμως και συνειδητοποιημένος, καθώς ήξερε ότι δεν υπάρχει τρόπος να σώσει τη σχέση μας».

«Ένιωσα απαίσια που τον πλήγωσα. Ο χωρισμός μου όμως από τον Harry, μου έδωσε την μεγαλύτερη ανακούφιση της ζωής μου».  «Από αυτή την τελευταία μας συζήτηση και μετά, δεν ξαναμιλήσαμε. Του έστειλα μόνο ένα μήνυμα για να του πω ότι ο γάμος μας ακυρώνεται και κανείς δεν ρώτησε τίποτα».

«Κάνε αυτό που θέλει η καρδιά σου»

«Όταν ανακοίνωσα στην μητέρα μου την ματαίωση του γάμου, με στήριξε πολύ. Μου είπε να κάνω αυτό που θέλει η καρδιά μου. Με βοήθησε να ακυρώσω όσα είχα κανονίσει για τον γάμο».

«Η μέρα που θα γινόταν ο γάμος μου πέρασε, και ένιωσα μεγάλη ανακούφιση που δεν το έκανα. Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγάπη που νιώθω για την Erika, δεν γινόταν να συμβιβαστώ στη σχέση μου με τον Harry».

«Κάποια στιγμή, και η Erika είπε στον άνδρα της ότι πλέον είμαστε μαζί. Πληγώθηκε πολύ, όμως συμφώνησε.  Τον Ιανουάριο, ελεύθερες και οι δύο, η Erika ρώτησε: «Θα με παντρευτείς;», ένα βράδυ που διασκέδαζαν με φίλους. Πετούσα από χαρά. Δέχτηκα με όλη μου την καρδιά».

Οι δύο γυναίκες παντρεύτηκαν τον Απρίλιο, σε μια κλειστή τελετή, κατάμεστη από λουλούδια, με 60 καλεσμένους, τους φίλους και τους συγγενείς τους. «Ανταλλάξαμε όρκους – ήξερα ότι είχα βρει την αδελφή – ψυχή μου. Δεν είχα μετανιώσει για τίποτα. Αυτό ήταν το πεπρωμένο μου.

Τώρα, ζούμε στη Φλόριντα και είμαστε ευτυχισμένες. Σύντομα θα κάνουμε εξωσωματική και θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Έχω αρχίσει να γράφω ένα βιβλίο για το ταξίδι της αυτογνωσίας μου».

«Είχα έναν ευτυχισμένο γάμο. Όταν γνώρισα την Kayla, όλα άλλαξαν»

Θέλω να ξέρουν όλοι ότι αξίζει να είναι ο εαυτός τους, να αγαπηθούν άνευ όρων. Μπορεί να είναι δύσκολο, όμως αξίζει τον τόπο.

Η Erika εξηγεί: «Με τον Dan γνωριστήκαμε στο πανεπιστήμιο, όταν ήμασταν 22 ετών. Ήταν όμορφος και ευγενικός. Τον Απρίλιο του 2011, μου έκανε πρόταση γάμου. Τον Δεκέμβριο του 2012 παντρευτήκαμε και ήμασταν ευτυχισμένοι για πολλά χρόνια. Το 2021 όμωςόταν γνώρισα την Kayla, όλα άλλαξαν».

«Η Kayla ήταν ομιλητική και φιλική. Στην αρχή,  ήθελα απλώς να είμαστε φίλες. Όταν όμως ο Harry ζήτησε τη βοήθειά μου για να τη ζητήσει σε γάμο, τον Ιανουάριο του 2023, άρχισα να τη βλέπω ερωτικά».

«Η ζήλεια μου γινόταν όλο και πιο έντονη, όσο βοηθούσα στις ετοιμασίες του γάμου. Όταν η Kayla δοκίμασε το νυφικό της, ήταν πανέμορφη. Κρατιόμουν να μην δείξω πως νιώθω. Φοβόμουν ότι θα καταλάβαινε».

«Τέλη Αυγούστου, πάνω στο μεθύσι μου, φίλησα μία γυναίκα. Τότε ένιωσα να βρίσκω, για πρώτη φορά τον εαυτό μου. Ήξερα ότι είμαι γκέι. Ο γάμος αυτός έπρεπε να λυθεί. Ήμουν πολύ αγχωμένη όταν το είπα στην Kayla. Μετά όμως, μπορέσαμε να χαρούμε τον έρωτά μας».

«Όταν η Erika μίλησε στον Harry και εγώ στον Dan, ένιωσα ότι μπορώ επιτέλους ν’ ανασάνω. Δεν ήθελα ποτέ να πληγώσω τον Dan, όμως ήταν αδύνατον να ζω σ’ ένα ψέμα. Μετά από δύο μήνες, βγήκε το διαζύγιο».

«Άκουσα αρνητικά σχόλια για τη σχέση μου όμως προσπαθώ να μην δίνω σημασία στις γνώμες των άλλων. Το να είμαι πιστή στον εαυτό μου, είναι που με έχει κάνει τόσο ευτυχισμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις