Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Στα σκαριά νέα ερώτηση δεξιών βουλευτών στην Kυβέρνηση - Τι θα αφορά, ποιοί θα υπογράφουν


 Έχουν πάρει «φόρα» οι δεξιοί ανησυχούντες Βουλευτές και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του CNN Greece προετοιμάζουν νέα ερώτηση σε κορυφαίο Υπουργό της Κυβέρνησης, (προερχόμενο από άλλο χώρο) για «καυτό» ζήτημα της επικαιρότητας που αφορά όχι μόνο την Αθήνα, αλλά ολόκληρη την περιφέρεια.

Η νέα ομάδα βουλευτών που στοιχίζεται πίσω από αυτή την ερώτηση θα «χτυπήσει» στον πυρήνα της δεξιάς ιδεολογίας, σε ζήτημα που αποτελεί προεκλογική δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας από το 2019 και βρίσκεται ψηλά στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες. Ένα ζήτημα άλυτο που συνδέεται άρρηκτα με κρίσιμες πτυχές της καθημερινότητας των πολιτών και όχι μόνο.

Μπροστά στην συγκεκριμένη ερώτηση αναμένεται να μπουν Βουλευτές που δεν είχαν υπογράψει τις προηγούμενες ερωτήσεις αλλά και πολλοί από τις δύο προηγούμενες ομάδες των 11 και των 8.

Ο απόηχος της απουσίας Καραμανλή - Σαμαρά από τα γενέθλια της ΝΔ

Όλα αυτά φυσικά στον απόηχο της εκκωφαντικής απουσίας των δύο πρώην Προέδρων και πρώην Πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά από τα γενέθλια του κόμματος στη Ρηγίλλης.

Η κινητικότητα δε που επιδεικνύουν συγκεκριμένοι Βουλευτές έρχεται στη σκιά της ξεκάθαρης διαφωνίας του Αντώνη Σαμαρά σε σειρά πολιτικών της Κυβέρνησης.

Οι δύο πρώην Πρόεδροι αναμένεται πάντως να συνεχίσουν τις παρεμβάσεις τους αλλά όχι κατ’ ανάγκην ως “δίδυμο”. Το “μπλόκ” τους δεν σπάσει αλλά θα δούμε σύντομα ξεχωριστές τους εμφανίσεις για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, ιστορικά και όχι μόνο.

Ο καθένας εξάλλου εκφράζει με τον δικό του τρόπο τις ανησυχίες του ενώ οι απόψεις τους δεν ταυτίζονται απολύτως, υπάρχει όμως μία συναντίληψη όπως θα σχολίαζε κάποιος, σε βασικά θέματα.

Την ίδια ώρα πάντως σταθερά προσηλωμένος στα ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός ο οποίος άρτι αφιχθείς στην Αθήνα αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα επίσκεψη στο νοσοκομείο Παίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις