Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Συγκλονίζει η Κατερίνα Μαστραντωνάκη: «Kλαίω για τα παιδιά μου, όταν σκέφτομαι ότι μπορεί να πεθάνω»

 


Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε η δημοσιογράφος Κατερίνα Μαστραντωνάκη, η οποία μίλησε για την μάχη της με τον καρκίνο, με τα όσα είπε να συγκλονίζουν.

Η Κατερίνα Μαστραντωνάκη ανέφερε στην αρχή: «Σε έναν προληπτικό έλεγχο δυστυχώς εντοπίσαμε ξανά ένα ύποπτο ογκίδιο, στο στήθος αυτή τη φορά. Μας σόκαρε όλους στην οικογένεια.

Όταν έκανα την πρώτη μαστογραφία και εντοπίστηκε αυτό το ύποπτο ογκίδιο, στρεσαρίστηκα αλλά δεν ένιωσα εκείνη τη στιγμή ατυχία αλλά ευλογία. Γιατί, σε έναν προληπτικό έλεγχο εντόπισα ένα ογκίδιο, όπου μου είπε ο ογκολόγος μου και η μαστολόγος μου, πως ό,τι και να είναι θα το παλέψουμε και θα το πολεμήσουμε.

Χθες, όταν έκανα τον υπέρηχο, κύλησε ένα δάκρυ από τα μάτια μου. Είπα: “Όχι πάλι από την αρχή”».

«Κανείς δεν είναι ήρωας»

Συνεχίζοντας, η δημοσιογράφος εξομολογήθηκε πως: «Είναι σοκαριστικό. Κανείς δεν είναι ήρωας, κανείς δεν θέλει να βρεθεί στη θέση του ήρωα. Θα προτιμούσα να ζούσα ήσυχα και ωραία χωρίς να έχω καμία περιπέτεια με την υγεία μου.

Τα παιδιά μου είναι η δύναμή μου και η αδυναμία μου. Η δύναμή μου, γιατί λέω ότι για αυτά θα παλέψω. Και είναι και η αδυναμία μου, γιατί για αυτά κλαίω, όταν σκέφτομαι ότι μπορεί να πεθάνω! Νιώθω ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν προστατευτικό κλοιό γύρω μου».

«Μηδένισα τον καρκίνο και γύρισα πάλι στη ζωή»

Ακόμα, είπε ότι: «Ο ήρωας σε αυτή την περιπέτεια είναι ο σύζυγός μου. Πραγματικά μέσα από αυτή την περιπέτεια μου έδειξε πόσο πολύ με αγαπάει.

Είναι πολύ σημαντικό για κάθε άνθρωπο που περνάει αυτό το δύσκολο μονοπάτι, γιατί ο καρκίνος είναι μια ασθένεια η οποία ποτέ δεν πρόκειται να σε αφήσει ήσυχο. Όταν έχεις ένα σύντροφο σωστό δίπλα σου, μπορεί να σε πιάσει από το χέρι και να σε σηκώσει, όταν εσύ θα πέσεις».

«Στον δεύτερο καρκίνο ήμουν στο τέταρτο στάδιο! Από το τέταρτο στάδιο μηδένισα τον καρκίνο και γύρισα πάλι πίσω στη ζωή. Ο ογκολόγος μου, μού έχει πει ότι είμαι το προσωπικό του θαύμα.

Η προληπτική εξέταση πραγματικά σώζει ζωές και εγώ είμαι ένα ζωντανό παράδειγμα γι’ αυτό. Αν δεν είχα κάνει κάποιες προληπτικές εξετάσεις, σήμερα δεν θα ήμουν εδώ μαζί σας», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις