Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Kακλαμάνης για Mητσοτάκη – Σαμαρά: Σηκώνεις το τηλέφωνο και λες «έλα να το λύσουμε»

 


«Συνήθως αυτός που είναι στην νούμερο 1 θέση είναι που παίρνει και την πρωτοβουλία» ήταν η άποψη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Την κόντρα μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού και του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίασε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής, ο Νικήτας Κακλαμάνης. Όπως εξήγησε, δεν οφείλεται σε πολιτικές διαφορές ή διαφωνίες αλλά σε «κακή χημεία στις διαπροσωπικές σχέσεις των δύο που έχουν αναπτυχθεί».

Ο βουλευτής Α’ Αθήνας εξέφρασε επιπλέον την άποψη ότι αυτές οι κακές διαπροσωπικές σχέσεις δεν επιλύονται με ανακοινώσεις. Αντιθέτως προέτρεψε να σηκώσουν το τηλέφωνο και να επικοινωνήσουν τετ α τετ.

«Οι κακές διαπροσωπικές σχέσεις δεν επιλύονται με ανακοινώσεις των γραφείων τύπου ένθεν και εκείθεν. Σηκώνεις το τηλέφωνο λες έλα να σε δω θέλω να συζητήσουμε τα συζητάς και βρίσκεις λύση. Αυτή είναι η άποψή μου. Συνήθως αυτός που είναι στην νούμερο 1 θέση είναι που παίρνει και την πρωτοβουλία» υποστήριξε σχετικά ο έμπειρος πολιτικός.

Όλη η αναφορά του Νικήτα Κακλαμάνη:

Τι διημείφθη μέσω ανακοινώσεων μεταξύ του πρωθυπουργού και του πρώην πρωθυπουργού και του πρώην προέδρου του Αντώνη του Σαμαρά έχω να σας πω ότι εγώ πιστεύω ότι η αιτία δεν είναι ξέρετε ουσιαστικές πολιτικές διαφωνίες και διαφορές. Πιστεύω ότι είναι η κακή χημεία στις διαπροσωπικές σχέσεις των 2 που έχουν αναπτυχθεί. Και οι κακές διαπροσωπικές σχέσεις δεν επιλύονται με ανακοινώσεις των γραφείων τύπου ένθεν και εκείθεν, σηκώνεις το τηλέφωνο λες έλα να σε δω θέλω να συζητήσουμε τα συζητάς και βρίσκεις λύση. Αυτή είναι η άποψή μου…συνήθως αυτός που είναι στην νούμερο 1 θέση είναι που παίρνει και την πρωτοβουλία.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις