Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Kαταγγελία κατοίκου Αργολίδας: Ψεκασμοί για αλλαγή του Kλίματος από αεροπλάνα Stealth

 


Καταγγελία από κάτοικο της Αρχαίας Τίρυνθας για ψεκασμούς αεροπλάνων που παραπέμπουν σε ψεκασμούς γεωμηχανικής που χρησιμοποιούνται για την αλλαγή του καιρού:


«Αξιότιμοι κύριοι καλησπέρα σας.

Κατ’αρχήν, ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έχετε προσφέρει κι εξακολουθείτε να προσφέρετε στην ελεύθερη και αδέσμευτη ενημέρωση όλων ημών που πλέον δεν παρακολουθούμε τα συστημικά μέσα.

Ονομάζομαι Τσουκαλάς Κωνσταντίνος, και ζω στην Αρχαία Τίρυνθα, έξω απ’το Ναύπλιο. Πρόκειται να είμαι σύντομος, μιας και δεν είμαι ο μοναδικός που σας καταγγέλλει το συγκεκριμένο θέμα.

Όλη μέρα σήμερα λοιπόν, 15-10-2024, από το πρωί μέχρι και το σούρουπο (δεν μπορώ να δω αν συνεχίζουν και τώρα που νύχτωσε) τα γνωστά-άγνωστα αεροπλανάκια stealth που πετούν σε μεγάλο ύψος χωρίς να κάνουν θόρυβο όπως τα συμβατικά, όργωναν δυο-δυο στην κυριολεξία τον ουρανό της Αργολίδας, αφήνοντας πίσω τους όχι τα γνωστά μας chemtrails, αλλά μια λευκή γραμμή η οποία διαλυόταν μετά από λίγο χρόνο στον αέρα.

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω, όλη η περιοχή εδώ βρωμάει σαν να μας έχουν ραντίσει με κάποιου είδους φυτοφάρμακο, φαινόμενο που παρατηρήθηκε και σε άλλες πόλεις εδώ κοντά (π.χ. στο Τολό).

Μήπως αυτοί οι τύποι έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται επικίνδυνοι; Πώς θα μπορούσαμε να τους “στριμώξουμε” να σταματήσει όλο αυτό, πριν μας στείλουν στον τάφο;


Μετά τιμής και πολλών ερωτηματικών,

Τσουκαλάς Κωνσταντίνος.

Υ.Γ.: Δεν φοβάμαι να δημοσιευτεί το όνομά μου, εκείνοι φοβούνται, γι’αυτό κρύβονται πίσω απ’την τεχνολογία στα σκοτάδια που λατρεύουν. Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας»

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.